خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصفیه‌خانه تکمیلی شمال اصفهان بهره‌برداری شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 11:24
اصفهان- تصفیه‌خانه تکمیلی شمال اصفهان با ظرفیت ۱۴۰ لیتر بر ثانیه برای تأمین پایدار آب فضای سبز شهری اصفهان بهره‌برداری شد.
اصفهان،فضاي،سبز،شمال،آبي،پساب،تصفيه

به گزارش خبرنگار مهر، تصفیه‌خانه تکمیلی شمال اصفهان با ظرفیت ۱۴۰ لیتر بر ثانیه طی مراسمی صبح چهارشنبه با حضور مسئولان مربوطه و شهردار اصفهان فتتاح شد.
مهدی حسینی، مدیر بهینه‌سازی و نگهداری تأسیسات شهری شهرداری اصفهان، در این آئین اظهار کرد: این پروژه طی دو سال در زمینی به مساحت ۹ هزار مترمربع احداث شده و بخشی از نیاز آبی فضای سبز شمال شهر را تأمین می‌کند.
وی به ویژگی‌های این تصفیه‌خانه اشاره کرد و افزود: این مجموعه شامل ۹ هزار متر لوله‌گذاری، سه مخزن ۲۵۰۰ مترمکعبی و شبکه لوله‌کشی استاندارد است که حدود ۴۰ درصد از نیاز آبی شهر را پوشش می‌دهد.
همچنین، با استفاده از روش هوادهی، پساب به‌صورت پایدار تصفیه می‌شود.
حسینی همچنین اعلام کرد: این پروژه با سه مشاوره تخصصی و در مدت ۱۸ ماه به‌صورت منظم اجرا شده است.
تغذیه این تصفیه‌خانه به‌صورت پایدار انجام می‌شود و پساب تصفیه‌شده از مبدأ حبیب‌آباد به مقصد شمال اصفهان منتقل می‌شود.
محمد جمالی‌نژاد، مسئول فضای سبز شهرداری اصفهان، نیز در این رابطه گفت: مساحت فضای سبز اصفهان بالغ بر ۴ هزار هکتار و فضای اکولوژیک آن ۵۷۰۰ هکتار است که در ماه‌های گرم سال نیاز آبی آن افزایش می‌یابد.
وی افزود: در حال حاضر، تصفیه‌خانه‌های شاهین‌شهر، سپاهان‌شهر و شمال اصفهان فعال هستند و حدود ۳۰ درصد از نیاز آبی فضای سبز را تأمین می‌کنند.
جمالی‌نژاد همچنین از احداث فاز دوم تصفیه‌خانه جنوب در میدان قوچانی و فاز اول تصفیه‌خانه در دست ساخت خبر داد و گفت: در تصفیه‌خانه سپاهان‌شهر تا شمال اصفهان، پساب در ۸ مرحله تصفیه می‌شود تا کیفیت لازم برای آبیاری فضای سبز را داشته باشد.