خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیاتزا در راه ایران؛ رقابت بلندقامتان ایران در آزادی

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 11:07
روبرتو پیاتزا سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال ایران پنج‌شنبه شب ۲۵ اردیبهشت وارد تهران می‌شود.
واليبال،تيم،ملي،تمرينات،ليگ،مردان

به گزارش خبرگزاری مهر، تمرینات تیم ملی والیبال ایران که از ششم فروردین با حضور ۱۵ بازیکن آغاز شده است، در حال حاضر با ۳۱ بازیکن روزانه در دو نوبت در سالن فدراسیون پیگیری می‌شود.
روبرتو پیاتزا سرمربی، توماس توتولو مربی و جووانی روسی مربی بدنساز تیم ملی پنج‌شنبه شب ۲۵ اردیبهشت وارد تهران می‌شوند تا اردوی تیم ملی از روز جمعه ۲۶ اردیبهشت وارد فاز جدیدی شود و مردان والیبال ایران خود را برای رویدادهای پیش رو آماده کنند.
با نزدیک شدن به روز اعزام تیم ملی والیبال کشورمان به لیگ ملت‌های والیبال و ورود سه مربی ایتالیایی این تیم، رقابت ملی‌پوشان برای قرار گیری در جمع ۱۴ بازیکن اعزامی به رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ حساس‌تر و نزدیک می‌شود تا فشار تمرینات در سالن والیبال آزادی بیشتر از همیشه شود.
مردان والیبال ایران امسال در چهار رویداد لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵، قهرمان مردان جهان ۲۰۲۵، لیگ ملت‌های آسیای مرکزی و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی شرکت می‌کنند.
بر این اساس تیم ملی والیبال کشورمان در قالب دو گروه تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی با برنامه و نظارت پیاتزا و توتولو برگزار می‌کند و با ورود پیاتزا تمرینات با مسئولیت مستقیم وی برگزار می‌شود.