خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأمین منابع شیرخشک از سوی سازمان برنامه و بودجه

مهر | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 10:18
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: منابع مورد نیاز تأمین شیرخشک باید از سوی سازمان برنامه و بودجه به شرکت‌های تولید کننده پرداخت شود و هر تأخیری در تأمین منابع باعث کمبود می‌شود.
بهداشت،كشور،پزشكي،آموزش،تولد،ظفرقندي،تقدير،بهداشتي،تأمين،جاي ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، محمد رضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه نوزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تکریم و معارفه رئیس این دانشگاه، اظهار داشت: در پروسه تأمین شیرخشک، منابع از سوی سازمان برنامه و بودجه به تولید کنندگان پرداخت می‌شود و وزارت بهداشت در این فرایند، نقش تعیین کننده‌ای ندارد؛ عقب ماندگی در تأمین شیرخشک تا چند روز آینده جبران می‌شود.
وزیر بهداشت جوانی جمعیت را مسأله‌ای فوری و ملی برای کشور دانست و ادامه داد: در سنوات گذشته با کاهش تولد در کشور روبرو بوده‌ایم و سال گذشته، میزان تولد در کشور به ۹۸۰ هزار نفر رسیده است که میزان تولد به دلیل سیاست‌های گذشته، با یک شیب رو به کاهش است.
ظفرقندی تاکید کرد: برنامه‌های جدی در شبکه بهداشت و درمان از جمله مشوق برای نیروهای بهداشتی فعال در جوانی جمعیت داریم و منابع مورد نیاز برای فرزندآوری، زایمان ایمن و سالم تأمین شده که امیدواریم در آینده با حمایت‌هایی که از مادران باردار خواهیم داشت و بودجه‌هایی در این زمینه در نظر گرفته شده، مشکلات را برطرف کنیم و امیدواریم مجدداً شاهد شیب صعودی رشد جمعیت و تولد نوزادان در کشور باشیم.
وی برگزاری جشنواره‌های آموزشی در حوزه سلامت را موجب ارتقای کیفیت آموزش پزشکی و تقدیر از اساتید پیشکسوت دانست و افزود: امروز در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر افزایش کیفیت، آموزش هوشمند، استفاده از هوش مصنوعی و روش‌های جدید آموزشی تاکید و از دکتر کلانتر معتمدی به عنوان یکی از چهره‌های ماندگار و پایه گذار جراحی عروق در کشور، تقدیر شد.
وزیر بهداشت یادآور شد: وظیفه ما این است که اطمینان دهیم که در دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت بهداشت، اساتید از منزلت، جایگاه و احترام ویژه‌ای برخوردارند و با انگیزه و امید از نظر معیشت و جایگاه علمی، مورد توجه و تقدیر قرار می‌گیرند.
ظفرقندی با اشاره به ادغام آموزش با خدمات بهداشتی و درمانی در کشور، خاطر نشان کرد: در بسیاری از کشورهای دنیا، دانشگاه‌ها وظیفه آموزش را بر عهده دارند و به حوزه خدمات بهداشتی و درمانی نمی‌پردازند.
در حوزه علم و پژوهش جایگاه کشورمان مناسب و در رتبه ۱۷ دنیاست.