خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت‌الله رئیسی نسبت به انجام وظایف خود صداقت داشت - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 09:54
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: آیت الله رئیسی جزو افرادی است که نسبت به انجام وظایف خود صداقت داشت.
جامعه،عبادي،خوشبختي،خدمت،انقلاب،شرايط،رئيسي،بيرجند،صداقت،علم ...

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی صبح امروز در جمع طلاب و روحانیون در حوزه علمیه سفیران هدایت و در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت گفت: خداوند متعال با ارسال 124 هزار پیامبر و اوصیای آنها در هر مقطعی حجت را بر همگان تمام کرده است.
وی افزود: زمان و تاریخ در خوشبختی افراد تاثیرگذار نیستند، بلکه اراده و صداقت افراد است که سبب سعادت و خوشبختی افراد جامعه می‌شود.
در هر فرصت و زمانی اگر مقدمات و شرایط لازم برای افراد جامعه فراهم شود، زمینه فلاح و رستگاری آنها در جامعه هم ایجاد می‌شود.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی تاکید کرد: عذاب علیم و سعادت و خوشبختی نتیجه اعمال افراد است که همواره در طول تاریخ وجود داشته زیرا جبهه حق و باطل همیشه وجود دارد.
هرگاه افراد در شرایط مساعد پیشرفت‌های داشته باشند یا به دلیل نبود شرایط عدم موفقیت‌ها را داشته باشند، این امر نشانگر عمل خود افراد جامعه است.
امام جمعه بیرجند متذکر شد: آیت‌الله رئیسی از مصادیق بارز اهتمام برای خدمت و حل مشکلات دیگران و انجام وظایف دینی و اسلامی است که اگر دیگر افراد جامعه هم این گونه رفتار کنند، هیچ مشکلی در جامعه باقی نمی‌ماند.
به گفته وی انقلاب تغییر و تحول درونی است که در افراد جامعه به وقوع می‌پیوندد و انقلابی یعنی مسلمان صادق و مومن واقعی که در این صورت هیچ مشکلی در جامعه نخواهیم داشت.
عبادی با بیان اینکه آیت الله رئیسی جزو افرادی است که نسبت به انجام وظایف خود صداقت داشت، افزود: او پادشش را که شهادت در راه خدمت به ملت بود، از خدا گرفت.
وی تاکید کرد: در جامعه روحانیون افراد بسیار دارای انگیزه هستند که همچنان که انقلاب توسط علمای دین اتفاق افتاده، در ادامه هم به وسیله علمای دین حفظ خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: با وجود همه فشارهای استکبار جهانی، در جهان بیداری مردم در حال وقوع است و این موضوع نشانگر آن است که گذر زمان به نفع اسلام و ایران و انقلاب است.
عبادی یادآور شد: دشمنان با بهره‌گیری از شیوه‌های تاثیرگذار طوری در جهان وانمود می‌کنند که در هر صورت حق با آنها است و آنها وارث ثروت خدادادی کشورهای دیگر هستند.
انتهای پیام/251