ضرورت حکمرانی قانونمند در فضای مجازی
مسئول فضای مجازی و جنگ شناختی ستاد کل نیروهای مسلح، با اشاره به جایگاه حیاتی فضای مجازی در عرصه تمدن سازی، بر لزوم حکمرانی قانونمند و جهادی در این فضا تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار تسنیم از قزوین، سردار حمید جعفری در آیین تجلیل از فعالان فضای مجازی و اختتامیه دوره آموزشی «رایانه سپهر» که در سالن اجتماعات حضرت فاطمه زهرا(س) سپاه قزوین برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بهویژه شهید آیتالله سیدابراهیم رئیسی، با تأکید بر اهمیت بهرهگیری از ظرفیتهای فضای مجازی در مسیر ارزشهای انقلاب اسلامی، گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب بارها تأکید کردهاند، ما نیازمند حکمرانی قانونمند در فضای مجازی هستیم.
وی افزود: این عرصه صرفاً محل فعالیتهای اقتصادی نیست، اما میتوان از آن در مسیر اشتغالزایی برای نیروهای انقلابی و متعهد بهره برد.
مسئول فضای مجازی و جنگ شناختی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به شعار سال 1404 مبنی بر «سرمایهگذاری برای تولید»، بیان کرد: جهاد امروز ما، جهاد اقتصادی، جهاد تبیین و حتی جهاد فرزندآوری است و ما باید نقش خود را در این جهاد شناسایی کنیم و متناسب با اقتضائات زمان، در خط مقدم آن قرار بگیریم؛ فضای مجازی یکی از مهمترین سنگرهای این جهاد است و باید با برنامهریزی دقیق از آن بهرهبرداری کنیم.
اعتمادسازی و جمعآوری سرمایههای خرد
جعفری با اشاره به نقش مردم در پشتیبانی از جبهه مقاومت و اهدای طلاهای خود، تصریح کرد: مردم اگر به یک جریان اطمینان پیدا کنند، حاضر به سرمایهگذاری در آن هستند، ما باید بتوانیم در فضای مجازی اعتماد مخاطب را جلب کنیم تا بتوانیم سرمایههای خرد را به سمت تولیدات بومی هدایت کنیم.
داده؛ سرمایهای که باید محافظت شود
وی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب مبنی بر اهمیت فضای مجازی در حد انقلاب اسلامی، گفت: اگر در سال 57 حکمرانی جدیدی تحت شعار "نه شرقی، نه غربی" تعریف شد، امروز هم باید برای فضای مجازی الگویی بومی و مستقل طراحی کنیم، در جنگ شناختی، تمرکز بر ذهن و مغز انسانها است و ما باید سواد رسانهای را در سطح عمومی ارتقا دهیم تا جامعه توان مقابله با جریانهای خبری مسموم را داشته باشد.
مسئول فضای مجازی و جنگ شناختی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان خاطرنشان کرد: امروز دشمن با ابزار دادهها و پلتفرمهای خارجی ذهن جوانان ما را هدف گرفته است، اگر ما دادههای خود را روی سکوهای بیگانه بارگذاری کنیم، خودمان به کالا تبدیل میشویم و راه مقابله، همافزایی در اقدام و همگرایی در راهبرد است.
انتهای پیام/