پرداخت 61 میلیارد تومان به بیماران خاص استان بوشهر
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر از پرداخت 61 میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان خبر داد و گفت: این میزان پرداختی به بیماران تحت پوشش صندوق بیماران خاص و صعب العلاج در راستای خدمات درمانی ارائه شده است.

داراب بارگاهی مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر در گفتوگو با خبرنگار تسنیم و از خدمات ارائه شده به بیماران خاص و صعبالعلاج در استان خبر داد و اعلام کرد: در اجرای تبصره 9 قانون بودجه سال 1401 صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج اقدام به پوشش خدمت به این بیماران کرده و در سال جاری تاکنون بیش از 37 هزار و 807 پرونده پزشکی در استان بررسی شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر افزود: مبلغ 610 میلیارد ریال به بیماران مشمول در شهرستانهای مختلف استان پرداخت شده که از این مقدار، 80 میلیارد ریال از محل اعتبارات تبصره ذیل ماده 9 اساسنامه صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج به صورت مستقیم به بیمهشدگان در راستای خدمات درمانی پرداخت شده است.
بارگاهی تصریح کرد: بیش از 130 گروه از بیماریهای خاص و صعبالعلاج تحت پوشش این صندوق قرار دارند که 64 گروه از بیماریها دارای بسته خدمتی مشخص بوده و مابقی بیماریها در قالب کمکهای موردی تبصره ذیل ماده 9 اساسنامه تحت پوشش قرار میگیرند.
وی از افزایش سقف پرداختیها خبر داد و گفت: در سالهای 1401 و 1402 سقف پرداختی 50 میلیون تومان بود که در سال 1403 به 70 میلیون تومان افزایش یافته و همچنین کمک هزینه پیوند کلیه از 58 میلیون تومان در سال 1402 به 83 میلیون تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است.
بارگاهی در خصوص خدمات به بیماران سرطانی اظهار داشت: هزینه رادیوتراپی در مراکز دولتی به صورت 100 درصد رایگان است و در مراکز غیردولتی معادل هزینه تعرفه دولتی از محل صندوق صعبالعلاج پرداخت میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه هیئت وزیران، به اهداکنندگان کلیه زنده پاداش تعلق میگیرد که پرداخت آن مشروط به داشتن پوشش بیمه پایه فعال در زمان انجام عمل پیوند است.
انتهای پیام/