خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارلتو اولین سرمربی خارجی روی نیمکت طلایی‌پوشان آمریکای جنوبی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 08:59
سایت فیفا کارلو آنچلوتی را بهترین گزینه هدایت تیم ملی فوتبال برزیل عنوان کرد؛ تیمی که در چند وقت اخیر عملکردی نزولی و رو به افول داشته است.
برزيل،هدايت،تيم،مربي،ملي،جام،فوتبال،جهاني،بازي،آنچلوتي،برزيلي

باشگاه خبرنگاران جوان - ساعت ۱۱:۱۴ دوشنبه دوازدهم ماه مه.
برازیلیا.
اعلان تصمیم تاریخی فدراسیون فوتبال برزیل: کارلو آنچلوتی سرمربی تیم ملی فوتبال برزیل شد.
موفق‌ترین تیم تاریخ جام جهانی اکنون کارلتو را روی نیمکتش دارد؛ تنها مربی تاریخ فوتبال جهان که تیم‌هایش در پنج لیگ برتر اروپایی قهرمان شده‌اند.
این اولین باری نخواهد بود که یک مربی خارجی هدایت تیم ملی برزیل را بر عهده می‌گیرد.
این اتفاق قبلاً هم افتاده است، اما فقط به صورت موقت.
ژورکای پرتغالی سال ۱۹۴۴ برای دو بازی مقابل اروگوئه هدایت ملی فوتبال برزیل را بر عهده گرفت؛ هرچند او طبق توافق همراه فلاویو کاستا هدایت تیم را بر عهده داشت.
برزیل هر دو بازی را برد.
فیلپو نونز آرژانتینی نیز سال ۱۹۶۵ برای یک بازی هدایت تیم ملی برزیل را بر عهده گرفت.
با این حال هرگز یک مربی غیر برزیلی در رویداد‌های رسمی مثل مقدماتی جام جهانی روی نیمکت این تیم ننشسته است.
کارلتو در طول دوران درخشان مربیگری‌اش در ایتالیا، اسپانیا، انگلیس، فرانسه و آلمان هرگز هدایت یک تیم ملی را بر عهده نداشته است.
این مربی ۶۵ ساله در طول دوران حضورش در مادرید با وینیسیوس، رودریگو و ادر میلیتائو همکاری داشته و حالا بار دیگر در برزیل هدایت این بازیکنان را عهده‌دار است.
کاکا سال ۲۰۰۷ و وینیسیوس سال ۲۰۲۴ زیر نظر کارلو آنچلوتی بهترین بازیکن جهان شدند و حالا باید دید مربی ایتالیایی می‌تواند همچنان ستارگان برزیلی را به سطح اول دنیا برساند یا خیر.
وینیسیوس درباره کارلتو گفت: او کار‌های زیادی برای من انجام داده و همیشه به من اعتماد به نفس داده است و هر وقت که نیاز داشتم من را در جریان امور قرار داده است.
ما رابطه بسیار خوبی با هم داریم.
او به همان اندازه که من به او اهمیت می‌دهم، به من اهمیت می‌دهد.
او من را تغییر داده است؛ نه تنها در زمین، بلکه نحوه تفکر من در مورد تمرین و پیشرفتم را هم دگرگون کرده است.
آنچه در پیش است
از زمان جدایی تیته در سال ۲۰۲۲ سه مربی برزیلی هدایت سلسائو را بر عهده گرفته‌اند: رامون منزس، سرمربی موقت، فرناندو دینیز، که با فلومیننسه قهرمان کوپا لیبرتادورس ۲۰۲۳ شد و دوریوال جونیور که سال قبل با فلامینگو قهرمان همین رقابت‌ها شده بود.
برزیل در حال حاضر با ۲۱ امتیاز در رتبه چهارم جدول رقابت‌های انتخابی جام جهانی در منطقه آمریکای جنوبی قرار دارد و چهار بازی تا پایان این مسابقه‌ها باقی مانده است.
اولین هدف آنچلوتی در نقش جدیدش تضمین صعود برزیل به جام جهانی خواهد بود.