خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سه دستگاه آمبولانس به شبکه بهداشت و درمان هرمزگان الحاق شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 08:18
بندرعباس - با حضور استاندار هرمزگان سه دستگاه آمبولانس به شبکه بهداشت و درمان هرمزگان جهت استفاده در شهرستان‌های بشاگرد، جاسک و خمیر الحاق شد.
هرمزگان،دستگاه،استان،آمبولانس،دولت،آشوري

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آشوری تازیانی در آئین الحاق سه دستگاه آمبولانس به شبکه بهداشت و درمان استان هرمزگان، از آغاز نهضت سلامت در استان هرمزگان خبر داد و اظهار کرد: از هفته آینده جلسات مرتبط با نهضت سلامت استان هرمزگان آغاز خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت توسعه تجهیزات و امکانات اورژانس در سطح استان، افزود: تجهیز مراکز اورژانس به آمبولانس‌های پیشرفته دنبال می‌شود.
آشوری عنوان کرد: از مجموع ۱۳۰ آمبولانسی که دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در اختیار دارد قریب به ۹۷ دستگاه فعال است و مابقی آمبولانس‌ها از سرویس‌دهی خارج شده‌اند.
استاندار هرمزگان ادامه داد: در حال حاضر حدود ۶۰ دستگاه آمبولانس در استان نیاز داریم که با مشارکت دولت، بخش خصوصی و خیرین تلاش خواهد شد بخش عمده‌ای از این نیاز رفع شود و همه مراکز درمانی به آمبولانس مجهز شوند.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان خاطرنشان کرد: امروز سه دستگاه آمبولانس وارد چرخه خدمت رسانی شد که ۲ دستگاه توسط دولت و یک دستگاه نیز با مشارکت خیرین تأمین شده است و قرار لست در شهرستان‌های بشاگرد، جاسک و خمیر مورد استفاده قرار گیرد.