101 بقعه متبرکه در استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد
مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری گفت: 10 درصد از نذورات صرف هزینه جاری، 15 درصد بخش فرهنگی، 45 درصد بخش عمرانی، 30 درصد هزینه آب، برق، حقوق خدام و 5 درصد حق تولیت که به سازمان اوقاف و امور خیریه پرداخت میشود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حجتالاسلام والمسلمین حسن امیری پیش از ظهر امروز در نشست با خبرنگاران به مناسبت روز تکریم امامزادگان و بقاع متبرکه با بیان اینکه بقاع متبرکه ظرفیت ارزشمندی در کشور هستند، اظهارداشت: بیش از 8 هزار بقعه و امامزاده متبرکه در کشور وجود دارد که از این تعداد 101 امامزاده و بقعه متبرکه در استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
وی افزود: امسال طرح تابستانی نشاط معنوی از 13 تیرماه لغایت 31 مرداد ماه با 40 شناسه و برنامه فرهنگی، آموزشی و طرح حفظ قرآن کریم با حضور 13 مبلغ اعزامی از قم در جوار 20 بقعه متبرکه استان برگزار میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با اشاره به نذورات مردمی در بقاع متبرکه استان بیان کرد: هر امامزاده حساب مربوط به خود را دارد و نذورات جمعآوری شده در هر بقعه صرف همان مکان میشود و 10 درصد از نذورات صرف مسائل جاری، 15 درصد در بخش فرهنگی، 45 درصد در بخش عمرانی، 30 درصد هزینه آب، برق، حقوق خدام و 5 درصد حق تولیت که به سازمان اوقاف و امور خیریه پرداخت میشود که دوباره به خود بقعه باز میگردد.
امیری خاطرنشان کرد: تا پایان سال گذشته مبلغ یک میلیارد تومان از سازمان اوقاف کشور برای استان اعتبار قرار داده شد که این مبلغ در بخش عمرانی امامزادگانی از جمله سلطان سبز پوش و سید محمد فرخشهر هزینه میشود.
وی با اشاره به اینکه بقاع متبرکه استان زیر ساخت مناسب ندارد، گفت: 43 بقعه در لردگان، 9 بقعه در بروجن، 36 بقعه در شهرکرد، بن، سامان و کیار و 13 بقعه در فارسان و کوهرنگ فاقد زیرساختهای مناسب میباشند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری تشریح کرد: استفاده از نیروهای جوان برای مدیریت بقاع متبرکه، جذب خادم افتخاری، جذب خیرین داخل و خارج از استان و آموزش خادمین از جمله رویکردهای سازمان اوقاف برای توسعه بقاع متبرکه استان است.
امیری با بیان اینکه سال گذشته 500 موقوفه در استان سند دار شد، گفت: در سه ماهه نخست امسال 17 موقوفه جدید در استان به ثبت رسید که نسبت به سال گذشته رشد 100 درصدی داشته است که از این تعداد 5 موقوفه در فارسان، 3 موقوفه در شهرکرد، 7 موقوفه در بروجن و 2 موقوفه در لردگان به ثبت رسید.
انتهای پیام/ ع