غذاهای ویژه چه تفاوتی با مکملها دارند
معاون اداره کل امور فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از غذاهای ویژه و تفاوت آنها با مکملها گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، بهادر صیدمحمدیان گفت: غذاهای ویژه برای اهداف پزشکی خاص طراحی شده و به مدیریت تغذیهای بیماریهایی مانند متابولیک، سوءتغذیه و نارساییهای گوارشی کمک میکنند، در حالی که مکملها برای تقویت تغذیهای عمومی کاربرد دارند.
وی با اشاره به لزوم مصرف این محصولات تحت نظر پزشک، از برنامههای نظارتی و توزیعی سازمان غذا و دارو برای دسترسی بهتر به این محصولات خبر داد.
صیدمحمدیان، راهاندازی سامانههای آنلاین برای استعلام و پیگیری، کنترل اصالت، برچسبگذاری دقیق و اطلاعرسانی صحیح را از جمله اقدامات این سازمان عنوان کرد.
همچنین، راهنماهای مصرف و آموزشهای عمومی برای گروههای هدف بهروزرسانی میشود تا نیازهای تغذیهای بیماران بهطور دقیق تأمین شود.
وی از روند رو به رشد ساماندهی این محصولات خبر داد و اعلام کرد در سال ۱۴۰۳، مجموعاً دو میلیون و هشتصد و هفتاد و یک هزار و هفتصد و یازده قلم کالا در حوزه غذاهای ویژه و بیمارستانی در سامانه زنجیره تأمین سازمان غذا و دارو شناسهگذاری شده است.
این تعداد شامل ۳۲ نوع محصول از جمله او.آر.
اس، روغن ام سی تی، فرآوردههای غذایی ویژه مختص بیماران مبتلا یا در معرض ابتلاء به سوءتغذیه و فرمولهای غذایی بیمارستانی مخصوص گاواژ (تغذیه از طریق لوله) است.