خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت و شنود/ شِکر مخصوص!

مشرق | سیاسی | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 07:46
روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» نوشته ترامپ میلیاردها دلار برای مقابله با انصارالله هزینه کرد اما شکست خورد و حالا رفته به منطقه تا پول‌هایی را که هزینه کرده بود از کشورهای منطقه بگیرد!
عربستان،دلار،منطقه،گربه،يمن،حمله،آمريكايي

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:
گفت: ترامپ با ورود به عربستان سفر خود به منطقه را آغاز کرد.
گفتم: ترامپ اعلام کرده بود؛ «‌اگر عربستان سعودی با خرید محصولات آمریکایی به ارزش ۴۵۰ میلیارد دلار موافقت کند، این کشور را به عنوان اولین مقصد سفرهای خارجی خود انتخاب خواهد کرد» (!)
گفت: روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» نوشته ترامپ میلیاردها دلار برای مقابله با انصارالله هزینه کرد اما شکست خورد و حالا رفته به منطقه تا پول‌هایی را که هزینه کرده بود از کشورهای منطقه بگیرد!
گفتم: قبلاً در دور اول ریاست جمهوری‌اش هم ۵۰۰ میلیارد دلار از عربستان گرفته بود تا در مقابل یمن از این کشور دفاع کند ولی در حمله انصارالله به کشتی‌های عربستان در دریای سرخ و حمله به تاسیسات نفتی آرامکو هیچ کاری از دستش برنیامد.
گفت: آمریکا اگر توانش را داشت، از ناوهای هواپیمابر و نیروی دریایی خود در مقابل حملات انقلابیون یمن دفاع می‌کرد!
گفتم: خدا رحمت کند مرحوم عبید زاکانی را.
در داستان منظوم و معروف موش و گربه، از زبان گربه وقتی به غلط کردن افتاده بود، آورده است؛
مست بودم اگر ...
خوردم که فراوان خورند مستانا
توضیح آن که ...
در این بیت نام یک نوع «شِکر مخصوص»!
است.