خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عمق باورهای دینی؛ سنگ‌بنای پایداری خانواده - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 19:53
رئیس کل دادگستری استان یزد با تأکید بر اهمیت باورهای دینی در حفظ انسجام خانواده، گفت: آنچه که به یک ازدواج قوام می دهد و از تزلزل آن جلوگیری می کند، عمق اعتقاد به مبانی دینی است.
خانواده،سالم،زندگي،طهماسبي،مشترك،مديريت،مضطرب،متزلزل،متلاشي، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در جمع زوج‌های جوان کارمند دادگستری، گفت: اعتقاد به اصول دینی، مبنایی مشترک در زندگی زناشویی ایجاد می‌کند که هرچه این اعتقادات عمیق‌تر باشد، احتمال بروز تنش و فروپاشی در خانواده کاهش می‌یابد.
وی با استناد به آیات 12 تا 21 سوره روم، نهاد خانواده را یکی از نشانه‌های الهی در زمین دانست و عنوان کرد: خانواده‌ها به چهار دسته «سالم، مضطرب، متزلزل و متلاشی» تقسیم می‌شوند که خانواده مطلوب از دیدگاه شرع، خانواده سالم است؛ خانواده‌ای که در آن اضطراب، تنش و ناآرامی وجود ندارد.
طهماسبی افزود: خانواده سالم، نه‌تنها از بودن کنار یکدیگر احساس آرامش می‌کنند، بلکه شوق دیدار و حتی خاطره با هم بودن، برای اعضا اطمینان و آسودگی خاطر به‌همراه دارد.
رئیس کل دادگستری استان یزد خانواده مضطرب را نیز قابل اصلاح دانست و گفت: این نوع خانواده با سعه‌صدر و گفتگو می‌تواند به خانواده‌ای سالم تبدیل شود؛ اما خانواده متزلزل که با چالش‌های جدی در روابط روبروست، در معرض فروپاشی قرار دارد و از شکنندگی بالایی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از طلاق‌ها در پنج سال ابتدایی زندگی رخ می‌دهد، اظهار داشت: نداشتن شناخت کافی از روحیات طرف مقابل، کم‌صبری و نبود گذشت، از عوامل جدی متلاشی شدن بنیان خانواده است.
این مقام قضایی با تشبیه رابطه زن و شوهر به پیوند عضوی در بدن، خاطرنشان کرد: همان‌طور که اعضای پیوندی بدن نیاز به داروی نگهدارنده دارند، زندگی مشترک نیز نیازمند سعه‌صدر، بردباری، محبت و به تعبیر قرآن، «مودت و رحمت» است.
حجت‌الاسلام طهماسبی در پایان با بیان اینکه اسلام مدیریت خانواده را به مرد و مدیریت خانه را به زن واگذار کرده، گفت: این مسئولیت‌ها به معنای امتیاز نیست بلکه نقشی در جهت حفظ قوام و دوام زندگی مشترک است و مرد باید با داشتن صبر و بینش، مدیریت این مسیر را به‌خوبی برعهده بگیرد.
انتهای پیام/781