خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /عربستان جام جهانی را میزبانی خواهد کرد/همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند

اعتماد | همه | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 19:41
رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: «می‌خواهم به ایران مسیری تازه و بهتر برای آینده‌ای امیدوارکننده‌تر ارائه دهم.»
عربستان،سعودي،آمريكا،خاورميانه،ايران،پيمان،سلمان،ادامه،ميزبا ...

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: «می‌خواهم به ایران مسیری تازه و بهتر برای آینده‌ای امیدوارکننده‌تر ارائه دهم.»
کد خبر: 713283 | ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ ۱۹:۳۹:۴۲
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت: «می‌خواهم به ایران مسیری تازه و بهتر برای آینده‌ای امیدوارکننده‌تر ارائه دهم.»
به گزارش ایسنا، ترامپ در ادامه سخنرانی خود در نشست سرمایه‌گذاری عربستان سعودی و آمریکا افزود: «امیدوارم دولت جدید سوریه در تثبیت ثبات در این کشور موفق عمل کند.»
او همچنین از «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی به‌عنوان یک «دوست» و «مردی فوق‌العاده» تمجید کرد.
ترامپ افزود: «هرگز سخاوت و میزبانی پادشاه سلمان را فراموش نمی‌کنم.
او مرد فوق‌العاده‌ای است.
از میزبانی گرم امروز نیز قدردانی می‌کنم.»
او در ادامه تصریح کرد: «همکاری ما با عربستان سعودی قوی باقی خواهد ماند.
اقدامات تازه‌ای برای تعمیق این رابطه انجام خواهیم داد.
درحال جشن گرفتن ۸۰ سالگی همکاری آمریکا با عربستان سعودی هستیم.»
ترامپ همچنین با اشاره به مذاکرات آمریکا با چین دوباره ادعا کرد: «با آن‌ها مذاکرات بسیار خوبی داشتیم.
چین موافقت کرده تا بازار خود را به روی آمریکا باز کند.»
او درباره سرمایه‌گذاری عربستان در آمریکا گفت: «عربستان بیش از یک تریلیون دلار در آمریکا سرمایه‌گذاری خواهد کرد.»
ترامپ در ادامه گفت: «امیدوارم شاهد پیشرفت و رونق کشورهای خاورمیانه باشیم و این کشورها به‌عنوان رهبران مدرنیته خاورمیانه در جهان صعود کنند.»
او همچنین با اشاره به تحولات صورت گرفته در عربستان سعودی افزود: «تغییراتی که تحت رهبری سلطان سلمان و محمد بن سلمان صورت گرفته سخنان همه منتقدین را نقض کرده است.»
ترامپ تصریح کرد: «در ۸ سال گذشته تغییرات بسیاری در عربستان صورت گرفته است.»
او همچنین گفت: «عربستان سعودی جام جهانی را میزبانی خواهد کرد.»
ترامپ در ادامه گفت: «شاهد حضور رهبران تازه در خاورمیانه هستیم که درحال ایجاد پیمان و اتحاد از طریق تجارت هستند.
آن‌ها یکدیگر را بمباران نمی‌کنند و ما آن را نمی‌خواهیم.
این تغییر بزرگ از طریق دخالت غرب صورت نگرفته است.
این تحولات توسط نئوکان‌ها، جنگ طلبان و لیبرال‌ها صورت نگرفته است.»
او افزود: «تولد خاورمیانه مدرن توسط مردم همین منطقه صورت گرفته است.
شما خودتان سرنوشت خودتان را کنترل می‌کنید.
نئوکان‌ها و آن افراد با دخالت خود هیچ کشوری را نساختند بلکه فقط ویران کردند.
شما درحال عشق ورزیدن به میراث خود هستید و فقط شما هستید که می‌توانید به این معجزه مدرن دست پیدا کنید.»
ترامپ تصریح کرد: «ما می‌خواهیم خاورمیانه به تجارت، نه هرج و مرج، و به صادرات فناوری، نه تروریسم، معروف شود.»
او در دفاع از سیاست‌های خصمانه خود علیه ملت ایران ادعا کرد: «تحریم‌های بی‌سابقه‌ای علیه ایران اعمال کردیم و مانع تأمین منابع گروه‌های تروریستی توسط ایران شدیم و با دولت تازه در آمریکا ایران به سرمایه تازه دست یافت و شاهد آن بودیم که این سرمایه به درستی خرج نشد.»
ترامپ مدعی شد: «هدف از پیمان ابراهیم، صلح است.
آرزوی من است که عربستان سعودی به این پیمان بپیوندد.
این به عربستان سعودی کمک بسیاری خواهد کرد.
عضویت عربستان سعودی به پیمان ابراهیم سرنوشت خاورمیانه را تعیین خواهد کرد.»
او ادعا کرد: «زمانی که عربستان سعودی به پیمان ابراهیم بپیوندد، شما به من و همه افرادی که برای خاورمیانه فداکاری کردند احترام گذاشته‌اید.»