خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف بیش از ۹ تن انواع مواد مخدر در کشور

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 18:18
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از کشف بیش از ۹ تن انواع مواد مخدر و انهدام ۶۵ باند تهیه و توزیع مواد مخدر خبر داد.
مخدر،مواد،پليس،فروشان،خرده،آلوده،نقاط،انتظامي،كشور،معتادان،م ...

باشگاه خبرنگاران جوان ـ سردار ایرج کاکاوند با اشاره به ضرورت پاکسازی چهره شهر‌ها از لوث معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر به عنوان ماموریت اولویت دار پلیس در سراسر کشور، بیان کرد: از آنجایی که پاکسازی نقاط آلوده به توزیع و مصرف مواد مخدر از دغدغه‌های اصلی مردم و همواره مورد تاکید فرمانده کل انتظامی کشور بوده است، در راستای ارتقاء میزان رضایتمندی شهروندان به عنوان سرمایه‌های اجتماعی پلیس، برخورد قاطع و همه جانبه با خرده فروشان مواد مخدر و پاکسازی نقاط آلوده سراسر کشور از حضور معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر در دستور کار پلیس قرار گرفت.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در ادامه خاطر نشان کرد: با تلاش و پیگیری شبانه روزی همکارانمان در رده‌های تخصصی مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور و نیز همکاری سایر رده‌های انتظامی طی یک هفته گذشته، ۱۲ هزار و ۳۸۳ معتاد متجاهر در معابر عمومی و نقاط آلوده شهرها، جمع آوری و دستگیر شدند.
وی اضافه کرد: همچنین در این راستا بیش از ۹ تن و ۵۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف، ۶۵ باند منهدم و ۴۰۶ قاچاقچی مواد مخدر شناسایی و دستگیر شدند.
این مقام ارشد انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود به شناسایی و رصد نقاط آلوده شهر‌ها توسط پلیس اشاره کرد و گفت: خوشبختانه برابر تدابیر فرمانده کل انتظامی کشور مبنی بر راه اندازی قرارگاه تشدید برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر از اسفندماه سال گذشته، شاهد وضعیت مطلوبی از حیث ساماندهی معتادان متجاهر و برخورد با خرده فروشان مواد مخدر در سطح شهر‌ها می‌باشیم؛ همچنین با اشراف اطلاعاتی، نقاط آلوده تحت رصد و پوشش انتظامی پلیس قرار گرفته و با قاطعیت با خرده فروشان مواد مخدر در نقاط آلوده، بویژه در اطراف مراکز آموزشی برخورد می‌شود.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در خاتمه با اشاره به اینکه مبارزه با اعتیاد نیازمند عزم همگانی و مشارکت اجتماعی شهروندان است، اظهار کرد: از شهروندان تقاضا داریم همچون گذشته با پلیس همکاری نموده و هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند.
منبع: پلیس