خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان مدارس سنگی و کانکسی/ 7200 مدرسه در مسیر نوسازی

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 17:13
مشاور رئیس سازمان نوسازی مدارس از استاندارد سازی تمام مدارس سنگی و کانکسی در سطح کشور خبر داد.
آموزشي،كشور،عدالت،مدارس،نهضت،توسعه،كانكسي،نوسازي،آموزش،دهقان ...

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از ایلام، اردشیر دهقان، مشاور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور روز سه‌شنبه در حاشیه همایش «نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم» در استان ایلام، از استانداردسازی کامل مدارس سنگی و کانکسی در کشور تا پایان تابستان خبر داد.
وی با تأکید بر تحقق عدالت آموزشی در سراسر کشور گفت: در قالب برنامه ملی نهضت مدرسه‌سازی، کلیه مدارس غیراستاندارد اعم از کانکسی، سنگی یا دارای فضای ناکافی، بازسازی و نوسازی خواهند شد تا فضایی ایمن و برابر برای یادگیری دانش‌آموزان فراهم شود.
دهقان، این اقدام را یکی از محورهای کلیدی در نهضت توسعه عدالت آموزشی عنوان کرد و افزود: بسیاری از این مدارس نه تنها با اصول رفاهی و آموزشی فاصله زیادی دارند، بلکه تراکم دانش‌آموزی در آن‌ها از 35 درصد فراتر رفته و این موضوع کیفیت آموزش را به‌شدت تهدید می‌کند.
مشاور رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه در حال حاضر 7200 مدرسه کانکسی یا سنگی در کشور فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده و همکاری دولت، خیرین و مردم، این مدارس تا پایان شهریور امسال جای خود را به فضاهای ایمن، مقاوم و استاندارد خواهند داد.
دبیر قرارگاه جهادی نهضت توسعه و عدالت آموزشی کشور با اشاره به آثار مخرب فضاهای غیراستاندارد بر کیفیت آموزش تصریح کرد: این طرح می‌تواند تأثیر چشمگیری در بهبود فضای یادگیری و رفاه دانش‌آموزان داشته باشد.
وی با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم در عدالت آموزشی تأکید کرد: مشارکت مردم به عنوان صاحبان اصلی آموزش و پرورش، ضامن موفقیت این مسیر است.
اولویت امروز دولت، نهضت توسعه عدالت آموزشی است که با مدیریت میدانی و حضور مدیران خستگی‌ناپذیر محقق خواهد شد.
دهقان در پایان با تأکید بر نقش جریان مردمی‌سازی آموزش و پرورش گفت: با هم‌افزایی همه بخش‌ها، دیگر هیچ مدرسه ناایمن یا کانکسی در کشور باقی نخواهد ماند و تمامی دانش‌آموزان از فرصت‌های آموزشی برابر بهره‌مند خواهند شد.
به گزارش تسنیم، استان ایلام هم‌اکنون دارای 1260 فضای آموزشی در مناطق مختلف شهری، روستایی و عشایری است که بخشی از آن‌ها در فهرست نوسازی قرار دارند.