حضرتی: دولت وزارت نیرو را با ۱۲۲ همت بدهی تحویل گرفت
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت با اشاره به اینکه نیاز کشور تولید ۲۵ هزار مگاوات برق است ولی میزان ناترازی (تولید و مصرف) ۲۰ هزار مگاوات است، گفت: این در حالی است که وزارت نیرو با ۱۲۲ هزار میلیارد تومان و وزارت بهداشت با ۹۹ هزار میلیارد تومان بدهی تحویل دولت چهاردهم شد.

رئیس شورای اطلاعرسانی دولت با اشاره به اینکه نیاز کشور تولید ۲۵ هزار مگاوات برق است ولی میزان ناترازی (تولید و مصرف) ۲۰ هزار مگاوات است، گفت: این در حالی است که وزارت نیرو با ۱۲۲ هزار میلیارد تومان و وزارت بهداشت با ۹۹ هزار میلیارد تومان بدهی تحویل دولت چهاردهم شد.
کد خبر: 713242 | ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ ۱۶:۳۹:۴۷
الیاس حضرتی روز سه شنبه در نخستین نشست مدیران ارتباطات شهرداریهای سراسر کشور، تصریح کرد: نهضت تولید انرژی پاک در کشور آغاز و واردات گسترده پنلهای خورشیدی برای تولید برق نیز در دستور کار قرار گرفته است ضمن اینکه تمامی دستگاههای اجرایی موظف به نصب این تجهیزات برای تامین بخشی از برق مصرفی و کاهش فشار شبکه سراسری شده اند.
به گزارش ایرنا؛ وی با تأکید بر ضرورت تشویق سرمایهگذاری در حوزههای حملونقل بهویژه بخشهای هوایی و دریایی، افزود: بازتاب صحیح و امیدآفرین اقدامات انجام شده از طریق رسانهها، نقش مهمی در افزایش اعتماد عمومی و تقویت سرمایه اجتماعی دارد چراکه امروز بیش از هر زمان دیگری، کشور به روایتی منسجم، قابلفهم و هنرمندانه از اقدامات و برنامههای ملی نیاز دارد.
وی با اشاره به تحولات نوین عرصه اطلاعرسانی، تأکید کرد: روابط عمومی باید از نقش انفعالی فاصله گرفته و به عنوان بازیگر اصلی در فرآیند مدیریت افکار عمومی عمل کند، امروز دیگر دوره اطلاعرسانی یکطرفه از جانب مدیران بهسر آمده و گفتوگوی دوسویه با جامعه و ذینفعان، تنها مسیر ارتباطی اثربخش است.
تقویت اعتماد سیاسی و افزایش سرمایه اجتماعی،مهمترین وظیفه روابط عمومی
حضرتی حفظ و بازسازی اعتماد عمومی، تقویت اعتماد سیاسی و افزایش سرمایه اجتماعی را از مهمترین وظایف روابط عمومیها برشمرد و افزود: روابط عمومی در شرایط بحرانی باید در صدر مدیریت قرار بگیرد و اتاق بحران بدون حضور مدیر روابط عمومی، رئیس سازمان و مسئول حراست ناقص است.
رییس شورای اطلاع رسانی دولت نسبت به پیامدهای مدیریت نادرست بحران هشدار داد و گفت: اشتباه در نحوه مواجهه با بحران، میتواند به اعتبار نظام آسیبی جدی وارد کند چراکه اطلاعرسانی در این شرایط مستلزم سرعت، دقت، شفافیت و مسئولیتپذیری است و باید از ادبیات تحکمی پرهیز کنیم.
وی با انتقاد از روند گزینشها در سال گذشته، گفت: از ۴۵ هزار معلم پذیرفته شده در آزمون، ۲۶ هزار و ۵۰۰ نفر تنها به دلیل پوشیدن کفش کتانی، شلوار لی و یا نداشتن چادر، رد شدند که این نشانه ضرورت بازنگری و حرکت برای همه ملت است.
تواضع کارآمدترین زبان برای ارتباط با مردم است
حضرتی با بیان اینکه زبان تواضع کارآمدترین شیوه برای ارتباط با مردم است، اظهار کرد: در حادثه بندر شهید رجایی، اتاق بحران در سطوح ملی و استانی تشکیل و فعال شد، سخنگوی واحد برای اطلاع رسانی بحران انتخاب و سه مسیر ارتباطی مجزا برای رسانهها، مردم و خانوادههای آسیبدیده تعریف شد، این الگو باید در تمامی بحرانها مورد توجه باشد.
رییس شورای اطلاع رسانی دولت، پراکندگی در اطلاعرسانی و چندصدایی در زمان وقوع حوادث را آفتی جدی عنوان کرد و افزود: آنچه در جریان سقوط هواپیمای اوکراینی رخ داد، نباید تکرار شود، عدم شفافیت در بحرانها همواره خط قرمز جمهوری اسلامی است و بی توجهی به این امر هزینههای سنگینی را برای کشور به همراه خواهد داشت.
مسایل اقتصادی، مقابله با تحریم و اصلاح ساختارهای معیوب، اولویت و مطالبه اصلی مردم است
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در ادامه به مطالبات اصلی مردم اشاره کرد و گفت: تمام نظرسنجیها نشان میدهد که مسائل اقتصادی در صدر مطالبات و اولویت اصلی افکار عمومی است و مسئولان باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند چراکه مطالبات اقتصادی مردم شامل کنترل تورم، کاهش بیکاری، حل بحران مسکن، مقابله با تحریمها و اصلاح ساختارهای معیوب و فسادزا است.
وزیر امور خارجه سردار میدان دیپلماسی/ اصلاح سیاست خارجی لازمه دستیابی به اهداف
وی با تاکید بر اینکه هیچیک از این اهداف بدون اصلاح سیاست خارجی محقق نخواهد شد، افزود: جمهوری اسلامی ایران اکنون با جدیت بیشتری وارد مسیر مذاکره شده و چهارمین دور گفتوگوهای غیرمستقیم با آمریکا نیز به تازگی برگزار شد.
حضرتی ضمن اشاره به اصول ثابت جمهوری اسلامی در جریان مذاکرات، از وزیر امور خارجه به عنوان سردار میدان دیپلماسی نام برد و تصریح کرد: عراقچی با تمرکز بر منافع ملی، پیگیر حل چالشهای موجود است.
وی اظهار کرد: ادامه مسیر تقویت دیپلماسی با همسایگان که از دولت شهید رئیسی آغاز و امروز نیز با قوت در دولت چهاردهم پیگیری می شود، بر پایه رفع سوءتفاهمها و بهرهگیری از زبان مشترک فرهنگی است.
رییس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: دستگاههای اجرایی کشور آماده اند تا از فرصتهای فراهمشده در حوزه سیاست خارجی، به نفع اقتصاد ملی بهرهبرداری کنند.
وی ایجاد وفاق ملی را پیششرط عبور از بحرانهای اقتصادی و اجتماعی دانست و گفت: وفاق ملی یعنی بازسازی انسجام اجتماعی همه اقشار و اقوام ایرانی و امروز دولت تلاش میکند تا همه گروهها، فارغ از مذهب، قومیت، جنسیت یا گرایش سیاسی، در مدیریت کشور سهیم باشند.
وی با اشاره به اقدامات دولت در جهت بازگرداندن دانشجویان تعلیقی یا اخراجشده ، افزود: تشکیل دو کمیته در وزارتخانههای علوم و بهداشت، برای بررسی وضعیت این دانشجویان در راستای ایجاد فضای همدلانه و وحدت ملی انجام شده است.
حضرتی همچنین به بحران ناترازی در بخش انرژی اشاره کرد و گفت: با وجود نیاز به تولید ۲۵ هزار مگاوات برق، کشور با ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی مواجه است.
وزارت نیرو با بدهی ۱۲۲ هزار میلیارد تومانی و وزارت بهداشت با ۹۹ هزار میلیارد تومان بدهی تحویل داده شدهاند.