سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سی و یکمین کنفرانس ملی هسته‌ا برگزار میشود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 16:30
معاون رئیس سازمان انرژی اتمی درباره کنفرانس انرژی هسته ای توضیح داد.
كنفرانس،برگزاري،علمي،دوره،يكمين،كريمي،فعالان

جواد کریمی ثابت، رییس انجمن هسته‌ای ایران در یین خبرنگاران درباره برگزاری سی و یکمین کنفرانس هسته ای ایران که در مشهد برگزار می‌شود گفت: در این نشست بیش از ۱۲۰۰ نفر از همکاران از دانشگاه، اساتید، دانشجویان و همینطور مدیران و مهندسین صنعت هسته‌ای در این کنفرانس حضور دارند.
وی با بیان اینکه برگزاری سی و یکمین دوره این کنفرانس نشان‌دهنده قدمت و اهمیت این رویداد است و انتظار می‌رود که هر دوره شاهد ارتقای کمی و کیفی محتوای ارائه شده باشیم.
وی با اشاره به رشد چشمگیر حضور دانشگاهیان و فعالان صنعتی در این دوره نسبت به کنفرانس بین‌المللی قبلی، افزود: بیش از ۵۰۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس رسیده بود که حدود ۳۸۰ مقاله پذیرفته شده است، در کنار مقالات علمی که بیشتر از سمت دانشگاه و مجموعه پژوهشگاه ها بود ۳۰ پنل تخصصی داریم که نشان دهنده گستردگی هسته‌ای هست.
کریمی ثابت همچنین به برگزاری ۱۵۰ سخنرانی علمی در قالب پنل‌های تخصصی و ۱۳ محور اصلی در طول سه روز برگزاری کنفرانس اشاره کرد و تصریح نمود: مقالات ارائه شده در این کنفرانس از سطح کیفی بسیار بالایی برخوردار هستند و نشان‌دهنده پیشرفت‌های علمی و فنی در حوزه هسته‌ای کشور می‌باشند.
گفتنی است؛ این کنفرانس با هدف تبادل آخرین دستاوردهای علمی و فنی در زمینه علوم و فنون هسته‌ای و ایجاد بستری برای همکاری و هم‌افزایی بین متخصصان و فعالان این حوزه برگزار می‌شود.