تولید 112 محصول غذایی بدون گلوتن در کشور تاکنون
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیماران سلیاکی تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند، گفت: تاکنون 112 محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عبدالعظیم بهفر با اشاره به حساسیتهای تغذیهای بیماران سلیاکی اظهار کرد: این بیماران تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند و هرگونه آلودگی به گلوتن میتواند آسیبهای جدی به سلامت آنها وارد کند.
وی تأکید کرد: سازمان غذا و دارو با نظارت دقیق بر تولید و واردات محصولات بدون گلوتن، تلاش دارد دسترسی ایمن و کافی این بیماران به محصولات مورد تأیید و بهداشتی را تضمین کند.
به گفته مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، تاکنون 112 محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کردهاند که برخی از آنها شامل کشک ورقهای، پودر پنکیک، پودر فلافل، نان پیتزا، نان لواش و سنگک، انواع کیک و کلوچه، بیسکوئیت، انواع ماکارونی، انواع آرد، انواع نان حجیم، نیمهحجیم و مسطح و انواع شیرینی هستند که با نظارتهای لازم در بازار عرضه میشوند.
بهفر افزود: بخشی از این محصولات در داخل کشور تولید و بخشی دیگر از طریق واردات تأمین میشود.
با توجه به اینکه سرمایهگذاری در حوزه محصولات بدون گلوتن بر عهده سازمان غذا و دارو نیست، متقاضیان میتوانند پس از دریافت مجوزهای لازم از مراجع ذیربط، برای اخذ مجوزهای بهداشتی از سازمان اقدام کنند.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به نظارتهای دقیق این سازمان، اظهار کرد که فرآیندهای نظارتی و آزمایشگاهی به گونهای طراحی شده است که از سلامت و کیفیت این محصولات اطمینان حاصل شود.
وی تأکید کرد که دسترسی پایدار و گسترده به محصولات بدون گلوتن، یکی از اولویتهای سازمان غذا و دارو در راستای سلامت بیماران مبتلا به سلیاک است و نظارتها با دقت و حساسیت ویژهای انجام میشود.
انتهای پیام/