خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید 112 محصول غذایی بدون گلوتن در کشور تاکنون

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 16:13
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیماران سلیاکی تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند، گفت: تاکنون 112 محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده اند.
سازمان،گلوتن،محصولات،غذا،دارو،انواع،بيماران،نان

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عبدالعظیم بهفر با اشاره به حساسیت‌های تغذیه‌ای بیماران سلیاکی اظهار کرد: این بیماران تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند و هرگونه آلودگی به گلوتن می‌تواند آسیب‌های جدی به سلامت آن‌ها وارد کند.
وی تأکید کرد: سازمان غذا و دارو با نظارت دقیق بر تولید و واردات محصولات بدون گلوتن، تلاش دارد دسترسی ایمن و کافی این بیماران به محصولات مورد تأیید و بهداشتی را تضمین کند.
به گفته مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، تاکنون 112 محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده‌اند که برخی از آن‌ها شامل کشک ورقه‌ای، پودر پن‌کیک، پودر فلافل، نان پیتزا، نان لواش و سنگک، انواع کیک و کلوچه، بیسکوئیت، انواع ماکارونی، انواع آرد، انواع نان حجیم، نیمه‌حجیم و مسطح و انواع شیرینی هستند که با نظارت‌های لازم در بازار عرضه می‌شوند.
بهفر افزود: بخشی از این محصولات در داخل کشور تولید و بخشی دیگر از طریق واردات تأمین می‌شود.
با توجه به اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه محصولات بدون گلوتن بر عهده سازمان غذا و دارو نیست، متقاضیان می‌توانند پس از دریافت مجوزهای لازم از مراجع ذی‌ربط، برای اخذ مجوزهای بهداشتی از سازمان اقدام کنند.
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به نظارت‌های دقیق این سازمان، اظهار کرد که فرآیندهای نظارتی و آزمایشگاهی به گونه‌ای طراحی شده است که از سلامت و کیفیت این محصولات اطمینان حاصل شود.
وی تأکید کرد که دسترسی پایدار و گسترده به محصولات بدون گلوتن، یکی از اولویت‌های سازمان غذا و دارو در راستای سلامت بیماران مبتلا به سلیاک است و نظارت‌ها با دقت و حساسیت ویژه‌ای انجام می‌شود.
انتهای پیام/