خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تدوین نقشه راه تجاری سازی 4 رشته صنایع دستی گلستان

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 15:13
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان گفت: نقشه راه تجاری سازی صنایع دستی در رشته های ابریشم بافی، جاجیم بافی، رودوزی های سنتی و سفالگری تهیه شده و اساس کار قرارگرفته است.
دستي،صنايع،استان،هنرمندان،گلستان،ميراث،محصولات،فروش،توليدات

فریدون فعالی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهار کرد: گلستان به علت میزبانی از اقوام مختلف از تنوع محصولات صنایع دستی برخوردار است و این سبب رونق گردشگری استان شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان با اشاره به فعالیت حدود 40 هزار هنرمند صنایع دستی در استان گفت: از این تعداد بیش از 10 هزار نفر تحت پوشش میراث فرهنگی هستند و با توجه به تدوین برنامه‌ها و طرح‌های مختلف از دیگر هنرمندان صنایع دستی استان درخواست می‌کنم تا کارت فعالیت‌های کارگاهی و صنعتگری را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه بخشی از تولیدات صنایع دستی گلستان به کشورهای مختلف صادر می‌شود، گفت: هنرمندان صنایع دستی در استان در 80 رشته محصول تولید می‌کنند که از این تعداد 34 رشته بومی و خاص استان گلستان است.
فعالی بیان کرد: به واسطه همین ظرفیتی که در اینجا وجود دارد نقشه راه تجاری‌سازی صنایع دستی در رشته‌های ابریشم‌بافی، جاجیم‌بافی، رودوزی‌های سنتی و سفالگری تهیه شده و اساس کار قرارگرفته و امیدواریم با این نقشه راه برنامه‌های خوبی را برای استفاده بهتر از ظرفیت هنرمندان این حوزه فراهم کنیم.
وی خاطرنشان کرد: دانش هنرمندان و ارزش تولیدات آنها سبب شده تا 14 مهر اصالت بین المللی برای محصولات صنایع دستی استان صادر شود.
همچنین تولیدات صنایع دستی استان 115 مهر اصالت ملی نیز دارند .
24 اثر ملی و 2 اثر جهانی، میراث ناملموسی است که در استان ثبت شده که از افتخارات صنایع دستی استان است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان گفت: باید با این ظرفیت و توانمندی هنرمندان استان به گونه‌ای برنامه ریزی کنیم تا بازاری مناسب و بابرنامه در حوزه صنایع دستی داشته باشیم.
نباید هنرمند دغدغه فروش محصولات را داشته باشد.
به همین منظور بازارچه‌ها و اتحادیه صنایع دستی را تشکیل می‌دهیم تا هنرمند صنایع دستی فقط دغدغه تولید داشته باشد و دیگر درگیر فروش نباشد.
وی با اشاره به فعالیت بازارچه‌های دائمی صنایع دستی در شهرهای کردکوی، آق قلا، مینودشت و علی آبادکتول افزود: ما باید مراکزی برای فروش محصول داشته باشیم.
اتحادیه محصولات صنایع دستی را از دورترین نقاط استان جمع آوری و در غرفه‌ها و بازارچه‌ها به فروش برساند و این کار مستلزم این است که همه هنرمندان شناسایی شوند.
انتهای پیام/