خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاسخ دندان شکن حماس به ادعاهای تل آویو پس از آزادی عیدان الکساندر

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 14:30
حماس به تحرکات رژیم صهیونیستی برای بهره برداری از آزادی عیدان الکساندر اسیر آمریکایی-اسرائیلی، واکنش نشان داد.
الكساندر،حماس،رژيم،نظامي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، در پی ادعاهای مقامات رژیم صهیونیستی از جمله بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم، برای دستاوردسازی پس از اینکه حماس عیدان الکساندر را روز گذشته آزاد کرد؛ حماس اعلام کرد که آزادی «عیدان الکساندر» نتیجه دیپلماسی و میانجی‌گری بوده است، نه فشار نظامی.
در بیانیه حماس آمده است: آزادی «عیدان الکساندر» اسیر اسرائیلی آمریکایی، نتیجه تماس‌های جدی با دولت آمریکا و تلاش میانجی‌گران بوده است و هیچ ارتباطی با تجاوزات نظامی رژیم صهیونیستی یا توهم فشار نظامی ندارد.
در این بیانیه آمده است: نتانیاهو با ادعاهای دروغین، اسرائیلی ها را فریب می‌دهد.
او نتوانست اسیران را از طریق جنگ بازگرداند.
آزادی الکساندر ثابت می‌کند که تنها راه آزادسازی اسرا و توقف جنگ، مذاکرات جدی و توافق تبادل اسرا است.