خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردهنه های کشاورزی ۶ روستای میاندورود بازسازی شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 14:19
ساری- رئیس اداره منابع آب ساری و میاندورود از بازسازی سردهنه های کشاورزی برای تامین آب ۳۱۴ هکتار از کشتزارهای شش روستای میاندرود خبر داد.
كشاورزي،بازسازي،آب،مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جعفری ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان این‌که بازسازی سردهانه‌های کشاورزی همواره یکی از درخواست‌های جدی کشاورزان است، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون با استفاده از تجهیزات و ماشین‌آلات شرکت و تأمین اعتبار مورد نیاز، بازسازی سردهانه کشاورزی روستاهای وارمی، سنه‌کوه، جناسم، سرتا، بازیارخیل و موسی‌کلا انجام شد.
وی افزود: برای بازسازی این سردهانه‌ها که با تأمین آب مورد نیاز ۳۱۴ هکتار از کشتزارهای منطقه نقش مهمی در رونق کشاورزی منطقه دارند، هفت میلیارد ریال اعتبار صرف شد.
مدیر منابع آب ساری و میاندورود خاطرنشان کرد: سردهانه‌های کشاورزی یکی از زیرساخت‌های اصلی و ابتدایی توزیع آب‌های سطحی به کشتزارها محسوب می‌شوند و بازسازی و بهسازی آن‌ها معمولاً بر اساس اولویت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار دارد.
به گزارش مهر، حدود ۲ هزار سردهانه کشاورزی در مازندران وجود دارد که با توان تنظیم ۸۵۰ میلیون متر مکعب آب رودخانه‌ها و نهرهای استان، ۷۵ هزار هکتار از کشتزارهای مازندران را سیراب می‌کنند.