خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهسازی و آسفالت محور آرادان به سرخه در حال انجام است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 13:45
سمنان- رئیس اداره نگهداری راه و ابنیه راهداری استان سمنان از انجام پروژه بهسازی و آسفالت محور آرادان به سرخه خبر داد و گفت: اعتبار این طرح ۲۳ میلیارد تومان است.
طرح،روكش،سمنان،آسفالت،محورهاي،پرهيزگار

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله پرهیزگار ظهر سه شنبه در بازدید از محورهای مواصلاتی سمنان از انجام پروژه بهسازی و روکش آسفالت محور آرادان به سرخه خبر داد و ابراز داشت: هدف از این اقدام ارتقا ایمنی و رضایت مسافران و کاربران جاده‌ای است.
وی با بیان اینکه این طرح محدوده‌ای به طول ۶.۵ کیلومتر است، افزود: این پروژه‌های لکه گیری و روکش آسفالت در کاهش سوانح نیز اثر گذار است.
رئیس اداره نگهداری راه و ابنیه اداره کل راهداری استان سمنان بابیان اینکه پیشرفت فیزیکی این طرح ۸۰ درصد است، ابراز داشت: این طرح در آینده نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.
پرهیزگار بابیان اینکه این طرح ۲۳ میلیارد تومان اعتبار دارد، تصریح کرد: این طرح‌ها نقش مهم در مدیریت ایمن و پایدار شبکه حمل و نقل جاده‌ای خواهد داشت.
وی با بیان اینکه اقدامات گسترده پیرامون بهسازی و اجرای روکش آسفالت محورهای اصلی در حال انجام است، افزود: این طرح‌ها در محورهای پرتردد استان سمنان اجرایی می‌شود.