هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی
مدیرکل استاندارد استان تهران نسبت به استفاده از فراورده های لبنی سنتی عرضه شده در بازار به شهروندان هشدار داد و تاکید کرد: فراورده های لبنی کارخانه ای دارای مجوز استاندارد، تحت کنترل و مطمئن تر هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، قاسم فدوی با اعلام این مطلب، گفت: استفاده از فرآوردههای شیری (لبنیات) سنتی مانند شیر، پنیر، کره، ماست پرچرب، خامه و کشک به دلیل امکان اختلاط با چربی گیاهی توصیه نمیشود.
در مقابل، فراوردههای لبنی که در کارخانههای معتبر و دارای نشان استاندارد تولید میشوند، زیر نظر مدیرکنترل کیفیت (مستقر در واحد تولیدی) و سازمان ملی استاندارد ایران پایش میشوند.
وی با اشاره به ماده 17 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد مبنی بر ارزیابی انطباق کالاهای داخلی و وارداتی که از لحاظ ایمنی، بهداشت و سلامت عمومی اهمیت دارند، ادامهداد: ادارهکل استاندارد استان تهران در راستای اجرای این وظیفه، اقدام به نمونهبرداری از برخی فروردههای شیری سنتی، به منظور بررسی تقلب اختلاط آنها با چربی گیاهی، در سطح شهر تهران کرده که طبق نتایج آزمون، وجود چربی گیاهی در درصدی از این نمونهها مشاهده شد.
گفتنی است، طبق استانداردهای ملی ایران، شناسایی تقلب استفاده از چربی گیاهی در فراوردههای شیری، با سنجش میزان استرول گیاهی، انجام می شود و مقدار استرول گیاهی در فراوردههای شیری نباید بیشتر از سه درصد باشد.
انتهای پیام/