خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم 6 روزه هوای قابل قبول در تهران

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 09:12
هوای تهران برای ششمین روز پیاپی در وضعیت قابل قبول قرار دارد.
شاخص،ايستگاه،منطقه،روز،هواي

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر میانگین کیفیت هوای شهر تهران با شاخص 81 در وضعیت قابل قبول قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود این وضعیت تا روز آینده نیز تداوم داشته باشد.
طبق اطلاعات ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا، در حال حاضر 4 نقطه از شهر تهران هوا در وضعیت ناسالم قرار دارد، بر این اساس ایستگاه پارک سلامت در منطقه 17 با شاخص 155، ایستگاه فرمانداری شهرری در منطقه 20 با شاخص 122، ایستگاه پارک شکوفه در منطقه 14 با شاخص 110 و ایستگاه میدان فتح در منطقه 9 با شاخص 101 نقاط آلوده پایتخت هستند.
از ابتدای سال جاری تاکنون تهران، 41 روز هوای قابل قبول، 6 روز هوای پاک و 6 روز ه ای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه داشته است.
انتهای پیام/