خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترور خبرنگار فلسطینی درحال درمان در بیمارستان + فیلم

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 08:58
ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به بمباران شدید مناطق مختلف نوار غزه ادامه می دهد که بر اثر آن، شمار دیگری از زنان و کودکان فلسطینی به خاک و خون کشیده شدند.
غزه،رژيم،صهيونيستي،يونس،خان،بيمارستان،جنوب،بمباران

به گزارش مشرق به نقل از شبکه الجزیره، حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در حالی ادامه دارد که اشغالگران، «حسن اصلیح» خبرنگار فلسطینی را داخل بیمارستان ناصر در شهر خان یونس در جنوب این منطقه ترور کردند.
وی یک ماه پیش در حمله ارتش رژیم صهیونیستی به شدت زخمی و در بیمارستان تحت درمان بود.
دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد که به این ترتیب، شمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۱۵ نفر افزایش یافت.
این خبرنگار هنگام درمان در بیمارستان ناصر در خان یونس در جریان حمله هوایی رژیم صهیونیستی به بخش سوختگی این بیمارستان به شهادت رسید.
همچنین در جریان بمباران بیمارستان ناصر شماری از فلسطینیان شهید و زخمی شدند.
جنگنده های اسرائیلی مناطق حدفاصل شهرهای خان یونس و رفح در جنوب غزه را به شدت بمباران کردند.
توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی نیز منطقه «قیزان رشوان» در جنوب خان یونس را به شدت گلوله باران کرد.
جنگنده های رژیم صهیونیستی در چندین نوبت شهرک «عبسان الکبیره» در شرق شهر خان یونس در جنوب غزه را نیز بمباران کردند.
منابع فلسطینی اعلام کردند که محله «الزیتون» در جنوب شرق شهر غزه نیز از سوی توپخانه رژیم صهیونیستی به شدت گلوله باران شد.
از سوی دیگر، در جریان بمباران چادر آوارگان در غرب شهرک «بیت لاهیا» در منطقه «العامودی» در غرب شهر بیت لاهیا در شمال نوار غزه شماری شهید شدند.
طی حملات روز گذشته اشغالگران به غزه دست کم ۴۲ زن و کودک فلسطینی به شهادت رسیدند که ۱۵ فلسطینی در جریان دو حمله به مدرسه آوارگان در جبالیا البلد شهید شدند.
این در حالی است که دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته اعلام کرد که این رژیم به حملات خود در غزه ادامه خواهد داد و این حملات را تشدید خواهد کرد اما مدعی شد که این اقدامات را پس از سفر ترامپ و برای دادن امکان فرصت دست یابی به توافق جدید آتش بس انجام خواهد داد.