خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار رضایی: قاچاقچیان سوخت دیگر حاشیه امن نخواهند داشت

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 22:41
بندرعباس- جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه ریشه‌کنی کامل دپوهای سوخت قاچاق با قاطعیت در دستور کار است، گفت: قاچاقچیان سوخت دیگر حاشیه امن نخواهند داشت.
قاچاق،سوخت،انتظامي،كشور،جانشين،فرمانده،رضايي،سردار

به گزارش خبرگزاری مهردر ادامه اجرای طرح ملی مقابله با قاچاق سوخت، دومین جلسه شورای مقابله با قاچاق سوخت در شهرستان میناب به ریاست سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی کشور و با حضور جمعی از مقامات ارشد فراجا، مسئولان استانی و قضائی برگزار شد.
سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در این نشست ضمن قدردانی از عملکرد نیروهای مستقر در اجرای طرح ضربتی مقابله با قاچاق در بندر کلاهی میناب، بر تداوم و گسترش عملیات مقابله‌ای در حوزه قاچاق تأکید کرد.
وی با اشاره به وجود خانه‌های مجلل در مناطق روستایی این منطقه، گفت: وجود برخی خانه‌های لاکچری و گران‌قیمت در یک منطقه روستایی خود گواهی بر ثروت‌های بادآورده‌ای است که از فروش غیرقانونی سوخت یارانه‌ای به دست آمده است؛ سرمایه‌ای ملی که باید به نفع همه مردم ایران باشد، نه در جیب افراد سودجو و فرصت‌طلب.
جانشین فرمانده کل انتظامی ادامه داد: جمع‌آوری سوخت‌های قاچاق، تخریب مخازن غیرقانونی و پاک‌سازی کامل نقاط آلوده به قاچاق سوخت در هرمزگان با قدرت ادامه خواهد داشت و در این مسیر از تمامی امکانات و تجهیزات انتظامی و امنیتی و استانی استفاده می‌کنیم.
سردار رضایی همچنین از آغاز طرح احداث پاسگاه‌های انتظامی و دریابانی در مناطق آلوده به قاچاق خبر داد و تأکید کرد: برخورد با قاچاق کالا و سوخت و برخورد با اتباع بیگانه غیرمجاز و طرد آن‌ها از مرزهای کشور در دستور کار انتظامی کشور قرار دارد.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه ریشه‌کنی کامل دپوهای سوخت قاچاق با قاطعیت در دستور کار است، گفت: قاچاقچیان سوخت دیگر حاشیه امن نخواهند داشت.