خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید فناورانه موتور محرک توسعه صنعتی استان مرکزی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 21:59
اراک- استاندار مرکزی با بیان اینکه تولید فناورانه موتور محرک توسعه صنعتی این استان است، گفت: بسیاری از تولیدات جدید، در بازه‌ زمانی کوتاه مدت و با تکیه بر دانش جوانان محقق شده‌اند.
صنعتي،استان،توسعه،فناوري،مركزي،شهرك،توليد،استاندار،پارك،تحقيق

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی عصر دوشنبه در نشست هم‌اندیشی مدیران اجرایی و صنعتی استان مرکزی در پارک علم و فناوری پردیس اراک، بر ضرورت حرکت صنایع به سوی نوآوری تأکید کرد و افزود: برنامه‌ریزی برای احداث شهرک صنعتی با فناوری پیشرفته در این استان انجام شده است.
وی با اشاره به ظرفیت‌های فنی و خلاقانه جوانان تحصیل‌کرده استان مرکزی گفت: بسیاری از تولیداتی که امروز در حوزه‌های تولیدی عرضه می‌شود، حاصل تلاش فارغ‌التحصیلانی است که با تکیه بر دانش روز، بدون تجربه و پشتوانه‌های صنعتی سنتی، به موفقیت‌های چشم‌گیری رسیده‌اند.
استاندار مرکزی گفت: اساس گزارش‌های فعالان صنعتی، بسیاری از محصولات دانش‌بنیان تنها در بازه‌های زمانی بسیار کوتاه، گاهی ۲ تا شش ماه، به مرحله تولید و عرضه رسیده‌اند که نشان می‌دهد این استان از یک پشتوانه انسانی جوان و دارای انگیزه بالا در عرصه فناوری برخوردار است.
وی ادامه داد: برنامه ریزی‌ها برای طراحی یک شهرک صنعتی پیشرفته در کنار ۳۷ شهرک صنعتی موجود استان انجام شده است چرا که عمده شهرک‌های فعلی در حوزه تولید انبوه و صنعتی فعال‌اند، اما شهرک جدید، با رویکرد دانش‌بنیان خواهد بود و توسعه شرکت‌های دانش بنیان و فناور، استارتاپ‌ها و مراکز تحقیق و توسعه (R&D) ضروری است.
تحقیق و توسعه، قلب تپنده صنایع پایدار
استاندار مرکزی، بر لزوم توسعه واحدهای R&D در ساختار صنایع استان تأکید کرد و گفت: هیچ صنعتی بدون بخش تحقیق و توسعه نمی‌تواند در میدان رقابت دوام بیاورد و تولید صرف نیازهای روزمره بدون نوآوری و فناوری آینده‌ای ندارد.
استاندار مرکزی با تأکید بر جایگاه برجسته پارک پردیس در سطح ملی اظهار کرد: این مجموعه که در فضایی به وسعت ۲۰ هکتار فعالیت می‌کند، به الگویی موفق برای توسعه فناوری در کشور تبدیل شده است.
زندیه وکیلی تصریح کرد: ضرورت دارد به‌جای تمرکز بر ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید، از ظرفیت‌های موجود در پارک‌ها بهره‌برداری بهینه‌تری صورت گیرد و بسیاری از شرکت‌های فناور این قابلیت را دارند که در فضاهای فعلی، از جمله ساختمان‌های چندطبقه پارک، مسیر ایده‌پردازی تا تولید فناوری‌محور را طی کرده و به محصول نهایی دست یابند.