خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم با پیوستن به پویش «۲۵ درجه» از قطعی برق جلوگیری کنند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 20:53
کرج - استاندار البرزاز شهروندان استان خواست با پیوستن به پویش ملی «۲۵ درجه» و صرفه‌جویی در مصرف برق، در تأمین پایدار انرژی و جلوگیری از قطعی‌های احتمالی برق، مشارکت فعال داشته باشند.
انرژي،درجه،برق،مصرف،استان،پويش،عبداللهي

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی عبداللهی روز دوشنبه در جلسه وبیناری برنامه ریزی و احصا ی ناترازی های انرژی در حوزه برق که به ریاست وزیر کشور و با حضور وزیر نیرو و استانداران سراسر کشور برگزار شد، با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف در فصل گرما گفت: مردم ما همواره در شرایط حساس همراه و همدل بوده‌اند و امروز نیز با کاهش مصرف و بهینه‌سازی استفاده از انرژی، می‌توانند نقش مؤثری در عبور از چالش‌های احتمالی برق ایفا کنند.
وی افزود: در قالب پویش ۲۵ درجه، از شهروندان خواسته شده دمای وسایل سرمایشی را روی ۲۵ درجه یا بالاتر تنظیم کنند، که این اقدام ساده تأثیر چشمگیری در مصرف برق و پایداری شبکه خواهد داشت.
عبداللهی همچنین از ورود قریب‌الوقوع نیروگاه‌های خورشیدی و پروژه‌های انرژی‌های تجدید پذیر در استان به مدار بهره‌برداری خبر داد و اظهار کرد: با تکمیل طرح‌های در حال اجرا، بخشی از نیاز انرژی استان از طریق منابع پاک و پایدار تأمین خواهد شد، که این امر گام مهمی در مسیر تاب‌آوری انرژی استان به شمار می‌رود.
استاندار البرز در پایان از همه دستگاه‌های اجرایی، نهادها و رسانه‌ها خواست تا در فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی درباره اهمیت صرفه‌جویی و پیوستن به پویش ۲۵ درجه فعالانه مشارکت کنند.