خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی یک رژیم غذایی که به تسکین وزوز گوش کمک می‌کند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 20:40
محققان طب چینی رژیمی غذایی را شناسایی کرده‌اند که به تسکین وزوز گوش کمک می‌کند.
گوش،وزوز،كاهش،محققان،اثرات،مطالعه،درمان،هيس،كافئين،آزاردهنده ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - نتایج یک مطالعه جدید، ارتباط بین برخی غذا‌ها و کاهش خطر ابتلا به وزوز گوش را نشان می‌دهد.
بر اساس گزارشی که توسط نیو اطلس و با استناد به مجله BMJ Open منتشر شده است، این مطالعه راهی آسان برای فراهم کردن آرامش و سکوت برای کسانی که از وزوز گوش رنج می‌برند، ارائه می‌دهد.
وزوز گوش
مشخصه وزوز گوش شنیدن صدایی در یک یا هر دو گوش است که در دنیای اطراف فرد وجود ندارد.
این صدا می‌تواند هر چیزی باشد، از یک زمزمه‌ی بلند گرفته تا یک غرغر آرام، از یک وزوز مداوم گرفته تا یک کلیک آزاردهنده - یا حتی صدای هیس هیس خون هنگام پمپاژ در بدن.
دلایل مختلف
علل نظری وزوز گوش تقریباً به اندازه صدا‌هایی که افراد می‌شنوند متنوع است، از کم شنوایی یا عفونت گوش گرفته تا عوارض جانبی داروها، فشار خون بالا یا اختلالات خودایمنی.
برخی دانشمندان معتقدند که صدا‌های مرتبط با این بیماری ممکن است در قشر شنوایی مغز تولید شوند، در حالی که برخی دیگر این فرضیه را مطرح می‌کنند که این صدا‌های آزاردهنده ناشی از آسیب به مو‌های ریز گوش هستند.
درمان‌های متعدد
از آنجا که علل وزوز گوش بسیار متفاوت است، طیف گسترده‌ای از درمان‌ها پیشنهاد شده است.
محققان از طریق یک رویکرد چندجانبه با استفاده از یک برنامه به موفقیت دست یافته‌اند؛ درمان حسی دوگانه با استفاده از صدا و لمس؛ درمان شناختی رفتاری؛ دستگاهی که پالس‌های الکتریکی را به مغز منتقل می‌کند.
رژیم درمانی
محققان دانشگاه طب سنتی چینی چنگدو در چین نتایج هشت مطالعه علمی را تجزیه و تحلیل کردند و یک درمان بالقوه دیگر برای وزوز گوش شناسایی کردند.
محققان دریافته‌اند که مصرف میوه‌ها، فیبر، لبنیات و کافئین می‌تواند خطر ابتلا به وزوز گوش را کاهش دهد.
به طور خاص، خوردن میوه بیشتر با ۳۵ درصد کاهش خطر وزوز گوش همراه بود؛ خوردن لبنیات این خطر را ۱۷٪ کاهش داد؛ با مصرف کافئین ۱۰ ٪ کاهش یافت؛ فیبر غذایی ۹ درصد کاهش یافت.
اثرات آنتی‌اکسیدانی
محققان خاطرنشان می‌کنند که واضح است که تغذیه در ایجاد یا تسکین بسیاری از بیماری‌ها نقش دارد.
در این مورد، اگرچه آنها مطمئن نیستند که چرا این غذا‌های خاص این اثر را دارند، اما معتقدند که ممکن است ارتباطی با اثرات آنها بر رگ‌های خونی و اعصاب و همچنین اثرات آنتی‌اکسیدانی عمومی آنها داشته باشد.
استراتژی پیشگیرانه
محققان نتیجه گرفتند: «انتظار می‌رود استراتژی‌های غذایی برای پیشگیری از وزوز گوش نقش مهمی در مدیریت وزوز گوش مزمن داشته باشند.»
منبع: العربیه