خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف لاشه و اجزای ۳۸ گراز وحشی در دماوند

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 17:58
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: همزمان با عملیات مشترک محیط‌بانان و پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فراجا شهرستان دماوند یک مرکز غیرمجاز فرآوری گوشت گراز در رودهن دماوند شناسایی شد.
قضايي،حفاظت،انتظامي،برخورد،پرونده،زيست

به گزارش مشرق از روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، حسن عباس‌نژاد روز دوشنبه اظهار کرد: بر اساس تحقیقات صورت‌ گرفته، این گرازها به‌ طور غیرقانونی در یکی از استان‌های شمالی کشور شکار و به‌ منظور استفاده در فرآورده‌های گوشتی به یک مرکز زیرزمینی غیرمجاز در رودهن منتقل شده بود که با هوشیاری نیروهای انتظامی، پیش از توزیع در بازار، کشف و توقیف شدند.
وی با قدردانی از همکاری فرماندهی انتظامی دماوند و پلیس امنیت فراجا، افزود: در این پرونده، چند متهم دستگیر و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده است و همچنین پیگیری‌های لازم برای شناسایی و برخورد با سایر عوامل دخیل در این تخلف ادامه دارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران خواستار برخورد قاطع قضایی با متخلفان شد و بر عزم جدی این اداره‌ کل برای مقابله با هرگونه تهدید علیه تنوع زیستی و سلامت عمومی تاکید کرد.