خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بوم‌گردی نقطه تلاقی اقتصاد محلی و پایداری اجتماعی در کشور - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 17:12
معاون وزارت میراث فرهنگی با اشاره به اهمیت برگزاری نخستین جشنواره ملی بوم گردی در کرمان، این رویداد را تجلی هم افزایی ظرفیت های بومی و اجتماعی دانست.
كرمان،گردشگري،كشور،لبخند،جمعيت،استان،اشاره،بندپي،روستايي،صنع ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محسن بندپی، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی عصر امروز در نشست مشترک با استاندار کرمان، ضمن اشاره به ظرفیت‌های بالای استان در حوزه بوم‌گردی، اظهار داشت: کرمان به‌واسطه برخورداری از جاذبه‌های فرهنگی و طبیعی بی‌نظیر و همچنین مدیریتی توانمند و دغدغه‌مند در حوزه گردشگری، شایسته میزبانی نخستین جشنواره ملی بوم‌گردی کشور است.
جمعیت روستایی؛ فرصت طلایی برای توسعه بوم‌گردی در کرمان
وی با اشاره به ویژگی‌های جمعیتی استان کرمان افزود: کرمان یکی از سه استان دارای بالاترین جمعیت روستایی در کشور است که این ویژگی آن را به بستری مناسب برای توسعه گردشگری روستایی و بوم‌گردی تبدیل کرده است؛ در واقع، بوم‌گردی گسترده‌ترین و در عین حال مردمی‌ترین شکل از تأسیسات گردشگری در کشور به شمار می‌رود.
رشد پرشتاب اقامتگاه‌های بوم‌گردی در کشور
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان آماری از گسترش این صنعت در ایران افزود: تاکنون بیش از 3700 اقامتگاه بوم‌گردی در سطح کشور مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند؛ تنها در نوروز امسال، میزان رشد پذیرش مسافر در اقامتگاه‌های رسمی از 48 درصد در سال گذشته به 52 درصد افزایش یافته است و این نشان‌دهنده اقبال روزافزون مردم به این نوع از گردشگری بومی و پایدار است.
بوم‌گردی؛ راهی برای تثبیت جمعیت در روستاها و مقابله با حاشیه‌نشینی
وی با اشاره به آثار اقتصادی و اجتماعی گسترش بوم‌گردی، گفت: یکی از مزایای مهم این صنعت، تثبیت جمعیت در روستاها و کاهش فشار مهاجرت به کلان‌شهرهاست.
بوم‌گردی، زمینه‌ساز اشتغال محلی و فعالیت نسل جوان در زادگاه خود می‌شود و به‌تبع آن، مهاجرت معکوس نیز اتفاق می‌افتد.
بندپی در ادامه خاطرنشان کرد: با مشارکت اتاق بازرگانی، استانداری کرمان، دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی، بستری فراهم شده تا این رویداد به شکلی منسجم، هدفمند و با کیفیت بالا برگزار شود.
لبخند ملی به کرمان؛ نقطه شروعی برای آینده روشن گردشگری
بندپی در پایان با اشاره به طرح راهبردی «لبخند دنیا به کرمان 1405» که توسط استاندار مطرح شده، گفت: ما باور داریم این لبخند، زودتر از 1405 نمایان خواهد شد و در 31 اردیبهشت 1404، لبخند همه ایرانیان، روستاییان و فعالان صنعت گردشگری، متوجه ظرفیت‌های بی‌نظیر استان کرمان خواهد بود.
انتهای پیام/511/