خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نفت، گاز و رویای توسعه در کهگیلویه و بویراحمد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 16:13
استاندار کهگیلویه و بویراحمد، این روزها در پایتخت، ماراتن نفس گیری را برای جذب سرمایه به جریان انداخته است، آیا این تلاش ها می تواند به تحولی اساسی در زیرساخت های اقتصادی استان منجر شود؟
استان،كهگيلويه،بويراحمد،نفت،شركت،استاندار،سوخت،صنايع،توسعه،ر ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یداله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، این روزها در پایتخت، ماراتن نفس‌گیری را برای جذب سرمایه‌ از رایزنی برای توسعه میادین نفت و گاز و حل بحران سوخت صنایع تا تلاش برای احداث نمایشگاه بین‌المللی به جریان انداخته و می‌کوشد تا چرخ‌های اقتصاد این استان جنوبی را با قدرت بیشتری به حرکت درآورد، آیا این تلاش‌ها می‌تواند به تحولی اساسی در زیرساخت‌های اقتصادی استان منجر شود؟
استان کهگیلویه و بویراحمد، با وجود ذخایر غنی نفت و گاز، همواره از کمبود سرمایه‌گذاری و زیرساخت‌های توسعه‌ای رنج می‌برد، رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد با علم به این موضوع، در دیدارهای فشرده با مقامات ارشد وزارت نفت و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تلاش می‌کند تا سرمایه‌گذاران را برای ورود به پروژه‌های بالادستی و پایین‌دستی نفت و گاز استان ترغیب کند.
به گفته رحمانی، میادین گازی "مرشد" (مجموعه میادین مختاری، ریگ، شورم و دودرو) و صنایع مرتبط با میعانات گازی و پالایش نفت، در اولویت برنامه‌های سرمایه‌گذاری قرار دارد و او امیدوار است با همکاری سرمایه‌گذاران و نهادهای دولتی، عملیات لرزه‌نگاری و حفاری در این میادین سرعت گرفته و زمینه برای بهره‌برداری حداکثری از این منابع فراهم شود.
صنایع تشنه سوخت، استاندار در پی آب حیات
کمبود سوخت، به ویژه گازوئیل، یکی از چالش‌های جدی پیش روی صنایع کهگیلویه و بویراحمد است، این مشکل، فعالیت بسیاری از واحدهای تولیدی، ماشین‌آلات راهسازی و پروژه‌های عمرانی را مختل کرده و روند توسعه استان را کند کرده است.
استان کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، این موضوع را به صراحت مطرح کرده و خواستار افزایش سهمیه سوخت استان شده است.
او همچنین به مشکلات کارخانه بیواتانول باشت اشاره کرده و خواستار تامین سوخت مورد نیاز این واحد تولیدی شده است تا از تعطیلی آن جلوگیری شود.
تلاش برای تسریع در تحویل نفت کوره به کارخانجات سیمان استان از پالایشگاه شیراز، از دیگر اقدامات استاندار برای رفع موانع تولید در این استان است.
نمایشگاهی برای شکوفایی ظرفیت‌ها
رحمانی علاوه بر تلاش برای توسعه صنایع نفت و گاز، به اهمیت ایجاد زیرساخت‌های نمایشگاهی نیز توجه ویژه‌ای دارد.
او در دیدار با مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران، خواستار رفع موانع فعالیت شرکت نمایشگاه‌های استان و جذب سرمایه‌گذاری پایدار در این بخش شده است.
استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان در حوزه‌های مختلف، سرمایه‌گذاری در شرکت نمایشگاه‌های دائمی را فرصتی برای توسعه گردشگری، هتل‌داری و سایر بخش‌های اقتصادی استان می‌داند.
او از جانمایی زمینی به مساحت 32 هکتار در کنار سد شاه قاسم برای احداث سایت نمایشگاه‌های دائمی استان خبر داده و خواستار تعیین تکلیف مالکیت این زمین برای جلب اعتماد سرمایه‌گذاران شده است.
قرار است مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران در آینده نزدیک از این سایت بازدید کند و تصمیمات نهایی برای احداث این پروژه مهم پس از این بازدید اتخاذ خواهد شد.
آینده‌ای روشن در گرو تلاش‌های امروز؟
تلاش‌های فشرده استاندار کهگیلویه و بویراحمد برای جذب سرمایه‌ در بخش‌های مختلف اقتصادی، امیدواری‌ها را برای توسعه این استان افزایش داده است.
با این حال، تحقق این رویاها نیازمند عزم جدی دولت، همکاری سرمایه‌گذاران و رفع موانع اداری و قانونی است.
باید منتظر ماند و دید که آیا این تلاش‌ها می‌تواند به تحولی اساسی در اقتصاد این استان منجر شود و چهره‌ای جدید از کهگیلویه و بویراحمد به نمایش بگذارد.
انتهای پیام/