خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساعت امتحانات نهایی تغییر نمی‌کند - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 16:12
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش گفت: ساعت برگزاری امتحانات نهایی تغییر نمی کند و طبق همان برنامه اعلام شده قبلی است.
امتحانات،ساعت،پايه،برگزار،نوبت،صبح،نهايي

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش‌وپرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به بخشنامه جدید این وزارتخانه برای تغییر ساعت فعالیت مدارس، زمان برگزاری امتحانات نهایی تغییر می‌کند، گفت: خیر، امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم طبق همان زمان‌بندی اعلام شده قبلی برگزار می‌شود.
وی درباره ساعت برگزاری امتحانات نهایی گفت: شروع فرآیند آزمون از ساعت 7 صبح است و آزمون رأس ساعت 7.30 برگزار می‌شود.
درهای حوزه رأس ساعت 7.20 بسته می‌شود و بعد از آن هیچ دانش‌آموزی اجازه ورود نخواهد داشت.
به گفته زارعی، امتحانات هماهنگ کشوری پایه نهم که قرار بود در نوبت صبح و عصر برگزار شود، فقط در نوبت صبح برگزار خواهد شد همچنین تمام امتحانات داخلی مدارس هم در نوبت صبح برگزار می‌شود.
به گزارش تسنیم، پیش از این اعلام شده بود که ساعت شروع آزمون پایه نهم در نوبت صبح ساعت 10.30 و در نوبت عصر ساعت 15.30 باشد که طبق دستورالعمل جدید تمام امتحانات این پایه در نوبت صبح برگزار خواهد شد.
امتحانات دانش آموزان پایه دوازدهم از 28 اردیبهشت با درس تعلیمات دینی 3 آغاز می‌شود و تا 22 خرداد ادامه دارد.
امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه یازدهم از روز دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 آغاز می‌شود و تا دوشنبه 19 خرداد ادامه داد.
امتحانات هماهنگ کشوری پایه نهم نیز در تاریخ‌های 4، 7 و 11 خرداد به ترتیب برای دروس ریاضی، فارسی و علوم تجربی برگزار می‌شود.
انتهای پیام/