خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخشش دانشمندان ایرانی در مسابقات بین‌المللی اختراعات اروپا - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 15:31
دانشمندان ایرانی در آکادمی جهانی علوم پزشکی در مسابقات بین المللی علوم، کشفیات و اختراعات اروپا 2025 در رومانی طلایی وخوش درخشیدند.
علمي،جهاني،علوم،پزشكي،ايراني،دانشگاه،كشور،آكادمي،روماني،كسب، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، این گردهمایی باشکوه و علمی با حضور مخترعان، دانشمندان و متخصصان حوزه‌های مختلف از سراسر جهان در بوخارست، رومانی برگزار شد.
بهرام حسنی مدیر تیم اعزامی ورئیس بخش مواد غذایی و عضو هیات علمی در آکادمی جهانی علوم پزشکی، شاهین گوانجی رئیس بخش قاره آسیا در آکادمی جهانی علوم پزشکی، دایانا حسنی پژوهشگر ارشد در آکادمی جهانی علوم پزشکی و فرزانه مرادنیا پژوهشگر ارشد دانشگاه UNSWاسترالیا چهار نفر از دانشمندان جوان ایرانی حضور یافتند و موفق به دریافت بالاترین نشان علمی این رویداد بین المللی شدند .
این رویداد که یکی از مهم‌ترین بسترهای نوآوری و تبادل علمی در سطح بین‌المللی به‌شمار می‌رود، شاهد حضور پررنگ نماینده رسمی آکادمی جهانی پزشکی بود.
این رویداد علمی یکی از قدیمی ترین و ‌معتبرترین مسابقات علمی قاره اروپا است که در کشور “رومانی” شهر بخارست از تاریخ 8 تا 10 ماه May زیر نظر مستقیم وزارت علوم کشور رومانی، و با همکاری سازمان جهانی مالکیت فکری WIPO ، فدراسیون جهانی اختراعات و سازمان‌ها و دانشگاه‌های مختلف از سراسر دنیا برگزار شد.
نمایندگان آکادمی جهانی علوم پزشکی با ارائه طرح‌ها و نوآوری‌هایی در حوزه سلامت، تغدیه و غذایی دارویی و فناوری‌های مرتبط، مورد توجه داوران و کارشناسان قرار گرفت و فرصتی ارزشمند برای معرفی دستاوردهای علمی کشورهای در حال توسعه فراهم کرد.
حضور مؤثر ایشان نه تنها بیانگر سطح بالای علمی آکادمی جهانی پزشکی است، بلکه نشان‌دهنده نقش کلیدی نهادهای علمی در ارتقاء سلامت جهانی و توسعه پایدار می‌باشد.
در این رویدادی علمی قاره اروپا، تیم تحقیقاتی متشکل از پژوهشگران برجسته ایرانی به نمایندگی از آکادمی جهانی پزشکی، با ارائه اختراعی انقلابی در حوزه تلفیقی علوم غذایی و علوم پزشکی توجه مجامع علمی اروپا را به خود جلب کردند.
6جایزه معتبر بین‌المللی، در حاشیه مسابقات برای دانشگاه‌های ملی رومانی
این تیم علاوه بر کسب 6 جایزه معتبر بین‌المللی، در حاشیه مسابقات برای دانشگاه‌های ملی رومانی و مولداوی از جمله دانشگاه پلی‌تکنیک رومانی و دانشگاه SIBIU به سخنرانی علمی پرداختند.
پروژه علمی این دانشمندان ایرانی ترکیبی از فناوری‌های نوین در حوزه نانو در ساخت داروی های ضد سرطان بود که موفق به دریافت جوایز علمی معتبر متعددی شد
جایزه انجمن دندانپزشکان کشور مولداویبه عنوان برترین نوآوری در حوزه پزشکی، جایزه ویژه دانشگاه پلی‌تکنیک رومانی برای کاربردهای میان‌رشته‌ای در علوم زیستی و پزشکی ،.
جایزه دانشگاه SIBIU در بخش تحقیقات کاربردی علوم سلامت و مدال طلای مسابقات علوم و اختراعات قاره اروپا از جمله جوایزکسب شده انی گروه است.
همچنین جایزه برترین اختراع مسابقات با رأی مستقیم داوران بین‌المللی و استاتید برتر دانشگاههای جهان، مدال و جایزه ویژه WIIPA سازمان جهانی اختراعات و نوآوری) وسخنرانی در دانشگاه‌های معتبر منطقه در حاشیه این رویداد علمی بین‌المللی از دیگر جوایز وافتخارات این دانشمندان نامدارایرانی است.
به علت درخشش ویژه این دانشمندان ایرانی، دانشگاههای مطرح از اعضای این تیم برای سخنرانی دعوت کردند تا در چندین دانشگاه برجسته رومانی و مولداوی سخنرانی کنند.
این برنامه‌ها به‌منظور تبادل علمی و معرفی الگوهای نوآوری در کشورهای در حال توسعه برگزار شد و با استقبال چشمگیر استادان و دانشجویان همراه بودو زمینه‌ساز تفاهم‌نامه‌های همکاری علمی با سه دانشگاه اروپایی گردید
دانشگاه پلی‌تکنیک رومانی ،دانشگاه SIBIU رومانی و دانشگاه ملی مولداوی و دیگر مراکز آموزش عالی معتبر از جمله دانشگاه‌های میزبان سخنرانی اعضای این تیم بودند.
تثبیت جایگاه ایران را در نقشه نوآوری جهان
بهرام حسنی در گفت وگو با خبرنگارما تأکید کرد: این موفقیت، ثمره همکاری بین‌المللی پژوهشگران ایرانی در داخل و خارج از کشور است .وی افزود: این پیروزی نه تنها جایگاه ایران را در نقشه نوآوری جهان تثبیت کرد، بلکه گواهی بر ظرفیت بی‌نظیر پژوهشگران ایرانی در عرصه‌های میان‌رشته‌ای وهمکاریهای کروهی است.
نفر اول این تیم تحقیقاتی بهرام حسنی می باشد.
این دانشمند جوان ایرانی وخراسان جنوبی رییس بخش صنایع غذایی آکادمی جهانی پزشکی (WAMS) و عضو هیات رئیسه در این آکادمی می باشد.
وی دارای چندین ثبت اختراع و نیز تالیفات تخصصی و مقالات متعدد در مجلات تراز اول دنیا با بالاترین ضریب تاثیر و سخنران بسیاری از همایشهای بین المللی بوده است.از افتخارات وی می توان به کسب مدال طلای جهانی از مسابقات جهانی در روسیه و دریافت جوایز علمی از کشور های روسیه، تایوان، چین، صربستان و رومانی شده است.
وی مدیر گروه و عضو هیات علمی در دانشکده آکادمی جهانی پزشکی در کشور هلند می باشد.
از دیگر افتخارات وی می توان به کسب عنوان کارآفرین برتر کشور در حوزه فناوری های نوین، پژوهشگر برتر بین المللی در آکادمی جهانی علوم پزشکی (WAMS)، مدیر منتخب از سوی منتخب سازمان توسعه صنعتی ملل(UNIDO) ، عضو شورای بین قاره ای در آکادمی جهانی علوم پزشکی، عضو تیم تحقیقاتی اروپا و آمریکا، صادر کننده نمونه کشور و منتخب جشنواره ملی مدیران وتولید کنندگان خانه صنعت ومعدن ایران ومدیر نمونه ملی کشوری و کسب عنوان برترین کارافرین جوان در جشنواره ملی جوان ایرانی اشاره کرد.
حسنی سال‌های متمادی عضو هیات نمایندگان و رییس کمیسیون اتاق بازرگانی ایران بوده است و در حال حاضر مشغول به تحقیق و پژوهش با بسیاری از مراکز علمی بین المللی است.این دانشمند ایرانی تحقیقات گسترده ای در رشته تکنولوژی علوم وصنایع غذایی ودر راستای ارتقای سطح سلامت غذایی تمام مردم دنیا و حفاظت از منابع پایه و بسترهای زیستی انجام داده است.
وی در حال حاضر عضو نهادهای علمی و حرفه‌ای شناخته‌شده در سطح جهانی، از جمله انجمن میکروبیولوژی آمریکا (ASM)، انجمن بیوتکنولوژی آمریکا (ABA)، مؤسسه علوم و فناوری غذایی استرالیا (AIFST) و انجمن مهندسان استرالیا (Engineers Australia می باشد.شاهین گوانجی یکی دانشمندان ایرانی دیگر از اعضای این تیم 4 نفره است.
وی رییس شورای قاره آسیا در آکادمی جهانی علوم‌پزشکی (WAMS) در کشور هلند است و همکاری های بین المللی با دانشگاههای و مراکز علمی مطرح جهان دارد.
کسب رتبه اول اختراع در بین تمامی دانشجویان دانشگاههای کشور ایران
شاهین گوانجی تاکنون جوایز مختلفی در سطح ملی و جهانی از کشور های ایتالیا، آلمان، کرواسی، لهستان، مجارستان، روسیه، تایوان، چین، صربستان و ...
کسب کرده است از افتخارات این نخبه جوان می توان به کسب جایزه جهانی IWIS اشاره کرد.
گوانجی دانشمند جوان ایرانی است که موفق به کسب رتبه اول اختراع در بین تمامی دانشجویان دانشگاههای کشور ایران، کسب رتبه اول فنی و مهندسی ایران و عنوان برترین مخترع دانشگاه آزاد ایران شده است.
همچنین وی به عنوان برترین مخترع جوان سال ایران انتخاب شده است شاهین گوانجی به علت انجام پروژه های علمی و تحقیقاتی از طرف وزارت علوم و تحقیقات و فناوری به عنوان برترین جوان علم و فناوری ایران انتخاب شده است.
جوان‌ترین عضو این تیم تحقیقاتی دایانا حسنی میباشد وی پژوهشگر ارشد اکادمی جهانی علوم پزشکی(WAMS) در کشور هلند است .وی دارای مقالات متعدد در بهترین مجلات تراز اول تخصصی ISI با بالاترین ضریب تاثیر در سطح دنیاست .
این دانشمند جوان ایرانی که سالها با تقویت ساختار دانایی محور ومبتنی بر مطالعه و پژوهش همه جانبه ‌ و ارتباط عمیق با دانشگاه ‌و اساتید مبرز کشوری وسایر مراکز علمی بین المللی ،امروز بر سکوی نخست مسابقات بین المللی اختراعات رومانی در حوزه پزشکی ایستاده است وی تاکنون موفق به دریافت جایزه جهانی از کشور های صربستان، تایوان، چین و گرند پریکس روسیه شد و برای سخنرانی در بسیاری از مراکز علمی دنیا دعوت شده است
وی در حال حاضر عضو نهادهای علمی و حرفه‌ای شناخته‌شده در سطح جهانی، از جمله انجمن میکروبیولوژی آمریکا (ASM)، انجمن بیوتکنولوژی آمریکا (ABA)، مؤسسه علوم و فناوری غذایی استرالیا (AIFST) و انجمن مهندسان استرالیا (Engineers Australia است.
نفر بعدی این تیم فرزانه مرادنیا، نخبه جوان ایرانی در حوزه شیمی و نانوتکنولوژی، پژوهشگر ارشد دانشگاه نیو ساوت ولز استرالیا فرزانه مرادنیا از پژوهشگران برجسته و نخبه جوان ایرانی در حوزه شیمی، نانومواد و فناوری‌های محیط‌زیستی است.
انتهای پیام/250
وی دارای مدرک دکترای شیمی آلی با رتبه نخست کشوری، جایزه پایان‌نامه برتر سال و عنوان پژوهشگر برتر دوران دکترا است و تاکنون افتخارات ارزشمندی در سطح ملی و بین‌المللی کسب کرده است.
مرادنیا سوابق علمی و صنعتی گسترده‌ای دارد، از جمله سال‌ها تجربه تدریس دانشگاهی، مدیریت پروژه‌های تحقیقاتی در دانشگاه و صنعت، و انتشار مقالات معتبر بین‌المللی که موجب شناخته شدن او در مجامع علمی جهانی شده است.
چهره‌ای اثرگذار در آینده پژوهش‌های علمی
وی همچنین همکاری‌های بین‌المللی متعددی با پژوهشگران برجسته از استرالیا، اروپا و آسیا داشته است.
در حال حاضر، فرزانه مرادنیا به‌عنوان پژوهشگر ارشد در دانشگاه نیو ساوت ولز (UNSW) استرالیا فعالیت می‌کند؛ دانشگاهی که در رتبه‌بندی جهانی QS در سال 2025 در میان 20 دانشگاه برتر جهان قرار دارد.
مرادنیا با تلفیق دانش نظری، تجربه عملی و دیدگاه‌های نوآورانه، نقش مهمی در توسعه علوم شیمی سبز و نانومواد پایدار ایفا می‌کند و نام او به‌عنوان چهره‌ای اثرگذار در آینده پژوهش‌های علمی به ثبت رسیده است.
نخبگان ایرانی به دعوت مسابقات علوم، نو آوری ها و کشفیات رومانی در این دوره از رقابت ها شرکت کردند وبا افتخار این تیم چهار نفره از دانشمندان جوان ایرانی با کشف اثر ترکیبات دارویی در کاهش التهاب در بدن، موفق به کسب مدال طلا و بالاترین نشان در یک رقابت بین المللی شدند.
در این مراسم، مقامات علمی، دانشگاهی و صنعتی با هدف ایجاد همکاری‌های فرامرزی و گسترش شبکه‌های نوآوری، با نمایندگان دولت ها و کشورها به گفت‌وگو پرداختند.
این تیم تحقیقاتی در رقابت های جهانی مختلف موفق به کسب مدال های مختلف و جوایز علمی از کشور های روسیه، تایوان، چینو صربستان شده اند و افتخار آفرینی های گسترده ای هم در بخش آکادمیک و هم در بخش صنعتی داشته اند.
آکادمی جهانی پزشکی با تأکید بر تعهد خود به پیشرفت علم و خدمت به جامعه جهانی، مشارکت در چنین رویدادهایی را گامی مهم در راستای گسترش مرزهای دانش و همبستگی علمی بین‌المللی می‌داند.
انتهای پیام/250