خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خراسان جنوبی در مسیر توسعه؛ از زغال‌سنگ طبس تا صادرات ماهیرود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 15:24
بیرجند- استاندار خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی در مسیر توسعه قرار دارد که این مهم را از معادن زغال‌سنگ طبس تا صادرات مرز ماهیرود در می‌یابیم.
استان،خراسان،جنوبي،اشاره،معدني،هاشمي،توليد،كشور

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا هاشمی ظهر دوشنبه در شورای اداری خراسان جنوبی به بیان ظرفیت‌ها و دستاوردهای استان پرداخت.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به حادثه تلخ معدن طبس و حضور رئیس آستان قدس رضوی که با واکنش مثبت خانواده‌ها مواجه شد، از اقدام ارزشمند انجام شده در این زمینه تقدیر کرد.
وی با اشاره به جایگاه استان در حوزه‌های مختلف، از جمله نیروی انسانی، معادن و کشاورزی، تصریح کرد: خراسان جنوبی با برخورداری از ۵۲ نوع ماده معدنی از مجموع ۶۵ نوع ماده معدنی موجود در کشور، یکی از مهم‌ترین قطب‌های معدنی ایران به شمار می‌رود.
هاشمی گفت: همچنین ۸۲۰ معدن فعال و نیمه‌فعال در استان وجود دارد که ذخایر آن بالغ بر ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تن است.
وی افزود: استان خراسان جنوبی با تولید بیش از ۹۸ درصد زرشک دنیا و همچنین جایگاه برتر در تولید زعفران، نقشی کلیدی در تولید محصولات کشاورزی کشور ایفا می‌کند.
هاشمی ادامه داد: همچنین در حوزه گیاهان دارویی با دارا بودن بیش از ۸۰۰ نوع گیاه، ظرفیت‌های گسترده‌ای برای ایجاد اشتغال فراهم شده است.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری استان، گفت: بیش از ۱۵۰ اثر ثبت شده میراثی در استان وجود دارد که برخی از آن‌ها در فهرست جهانی ثبت شده‌اند.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: از سوی دیگر، با توجه به مجاورت استان با کشور افغانستان، سال گذشته بیش از ۹۷۲ میلیون دلار صادرات از مرز ماهیرود به افغانستان انجام شده است.
وی در پایان به دستور آزادسازی معادن بلوکه شده که چندین سال معطل مانده بود، اشاره کرد و از پیگیری‌های صورت گرفته در این زمینه خبر داد.