خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از بخش خصوصی اولویت دولت چهاردهم است

مهر | سیاسی، استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 15:06
تبریز-معاون اول رئیس جمهور گفت: حمایت از بخش خصوصی اولویت دولت چهاردهم است.
دولت،عارف،موانع،وظيفه،صنعت

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا عارف در آئین راه اندازی فاز یک کارخانه کشت و صنعت دشت میوه آذربایجان اظهار کرد: برای ماندگاری و اجرای برنامه‌های توسعه باید بخش خصوصی میدان‌داری کند و مسئولیت پذیر باشد و دولت نیز در این مسیر تسهیل‌گر باشد.
وی ادامه داد: وظیفه دولت برداشتن موانع است اما به زبان صنعتگران وظیفه دولت این است که مانع جدید نگذارد و در دولت وفاق ملی اجازه نمی‌دهیم موانعی بر سر راه تولید کنندگان ایجاد شود.
وی افزود: اگر قانون با فرض تسهیل‌گری نوشتیم موانع نیز از بین می‌رود و نگاه دولت این است که مشکلات را تخصصی و ویژه و هم به طور عام رفع کند.
عارف خاطرنشان کرد: شعار خودکفایی و خود اتکایی را در صنعت و کشاورزی با وجود کمبودهای آب و کاهش نزولات آسمانی دنبال می‌کنیم.