خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت یک خواننده به عرصه موسیقی با «دلتنگی»

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 15:00
پس از چند سال فعالیت محدود، اسماعیل مقیمی خواننده و نوازنده موسیقی ایرانی با قطعه‌ای تازه به نام «دلتنگی» بازگشته است.
مقيمي،دلتنگي،سالگي،موسيقي،اسماعيل،ايراني

به گزارش خبرگزاری مهر، قطعه‌ای با عنوان «دلتنگی» که بازگشت جدی اسماعیل مقیمی خواننده و نوازنده موسیقی ایرانی پس از چند سال فعالیت او به دنیای موسیقی است، منتشر شد.
آهنگسازی «دلتنگی» را اسماعیل مقیمی و میمن مرشد به‌صورت مشترک انجام داده‌اند.
مریم فرزادی ترانه آن را سروده و علی جلیل‌زاده تنظیم این قطعه را بر عهده داشته است.
در «دلتنگی» همچنان می‌توان عناصر همیشگی آثار مقیمی از جمله تلفیقی از فضای موسیقی ایرانی، ملودی‌های آرام و نگاهی درونی و صمیمی را دید.
مقیمی پیش‌تر با قطعه «باران تویی» در سال ۱۳۹۶ بیشتر شنیده شد و مورد توجه مخاطبان موسیقی احساسی قرار گرفت.
اسماعیل مقیمی متولد مرداد ۱۳۶۵ است که فعالیت خود را از ۹ سالگی با نواختن تمبک و دف آغاز کرد.
وی در ۱۴ سالگی به آواز ایرانی علاقه‌مند شد و نواختن سه‌تار و گیتار را به شکل خودآموز فرا گرفت.
نخستین تجربه رسمی موسیقایی‌اش در ۱۹ سالگی شکل گرفت و در ۲۳ سالگی اولین اجرای صحنه‌ای خود را تجربه کرد.
مقیمی در سال‌های بعد، چندین اجرای زنده داشت و اکنون با «دلتنگی»، گام تازه‌ای در مسیر هنری خود برداشته است.