خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رکود در اجرای طرح‌های نیمه‌تمام بخش کشاورزی بروجرد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 14:53
رئیس جهاد کشاورزی بروجرد از رکود پروژه های کشاورزی این شهرستان خبر داد.
شهرك،كشاورزي،بروجرد،گودرزي،دام،جهاد،گاز،آغاز،درصد،طرح،شركت،پ ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجرد، جواد گودرزی ظهر امروز، در جلسه بررسی پروژه های پیشران و محرک جهاد کشاورزی گفت: پروژه‌ سردخانه‌ دومداره‌ پترو صنعت مبتکران با ظرفیت 6 هزار تن در شهرک صنعتی شماره یک، از سال 1393 آغاز شده است.
وی با بیان اینکه طرح پترو صنعت به‌دلیل نداشتن سرمایه‌ کافی و عدم جذب سرمایه‌گذار، با پیشرفت فیزیکی 15 درصد، رها شده است، افزود: سردخانه‌ دومداره در جاده‌ی کمربندی، تأمین زمین شده اما به‌دلیل نبود سرمایه و تسهیلات راکد مانده است.
گودرزی بیان کرد: طرح پرواربندی گوساله که در سند توسعه آمده، از سال 1398 آغاز شده و درخواست تغییر کاربری داده است، اما به‌دلیل عدم رعایت سایت‌پلان و انحراف از طرح تیپ، تسهیلاتی به آن اختصاص نیافته است.
رئیس جهاد کشاورزی بروجرد ادامه داد: پروژه‌ پودر استخوان با پیشرفت فیزیکی 80 درصد، از سال 1381 آغاز شده، اما به‌دلیل شکایت شرکت گاز ناحیه‌ 7 همدان، مبنی بر عدم رعایت فاصله با خطوط گاز، مجوز آن تمدید نشده و راکد مانده است.
گودرزی درباره‌ی طرح‌های اقتصاد پیشران بیان کرد: شهرک دام در روستای شب‌ماه بخش اشترینان با ظرفیت 5 هزار رأس گاو شیرده، از سال 1385 تأسیس شده و آماده‌ی واگذاری به سرمایه‌گذار است.
وی افزود: دو شهرک گلخانه‌ای شب‌ماه قطعه‌ی 1 و 2، در زمینی به مساحت 45 هکتار، زیرساخت‌های برق، گاز و چاه را دارا بوده و آماده‌ واگذاری به سرمایه‌گذار واجد شرایط هستند.
رئیس جهاد کشاورزی بروجرد تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای شماره‌ی یک با زیرساخت 60 درصدی و هزینه‌ی 387 هزار میلیون ریال، و شهرک شماره‌ 2 با 83 درصد زیرساخت اجرایی و حدود 70 هزار میلیارد ریال هزینه، هر دو نیازمند هزار میلیارد سرمایه‌گذاری هستند.
پیام عالیخانی، سرپرست شرکت شهرک‌های کشاورزی لرستان، نیز در این جلسه بیان کرد: با رشد روزافزون جمعیت، تأمین زمین‌های زراعی در مقیاس بالا ممکن نیست و تنها راه، حرکت به‌سمت کشت گلخانه‌ای است.
وی احداث گلخانه‌ها را رنسانس کشاورزی دانست و افزود: این روش مزایایی چون مقابله با تنش‌های آبی، ایجاد اشتغال و افزایش تولید را به‌همراه دارد.
سرپرست شرکت شهرک‌های کشاورزی لرستان اضافه کرد: کشت‌های گلخانه‌ای با حفاظت از گیاهان در برابر تغییرات اقلیمی و آفات، چالش‌های تولید سنتی را جبران می‌کنند.
وی از تغییر کاربری پروژه‌ی گلخانه‌ای بروجرد به پرورش دام خبر داد و افزود: دو شهرک گلخانه‌ای شب‌ماه پس از رایزنی‌های فراوان، به سازمان اتکا برای پرورش دام واگذار شده‌اند.
انتهای پیام/