خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتباط مستقیم شهروندان با فرمانده انتظامی تهران بزرگ

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 13:18
جلسه ارتباط مستقیم شهروندان با مسئولان انتظامی تهران بزرگ روز سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.
برگزار،انتظامي،شهروندان،جلسه

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ارتباط مستقیم شهروندان با مسئولان انتظامی تهران بزرگ روز سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.
این جلسه با حضور سردار عباسعلی محمدیان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ، در محل مرکز نظارت همگانی پلیس (۱۹۷) واقع در خیابان انقلاب، زیر پل کالج برگزار خواهد شد.
این جلسه از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۱:۰۰ صبح برگزار شده و شهروندان می‌توانند به‌صورت حضوری مسائل، مشکلات و مطالبات خود را با فرمانده انتظامی تهران بزرگ و رؤسای پلیس‌های تخصصی فاتب مطرح کنند.
این جلسات با هدف افزایش تعامل پلیس با مردم و پاسخ‌گویی مستقیم به درخواست‌ها و دغدغه‌های شهروندان برگزار می‌شود.