کمیسیون امنیت ملی: گزارشها از دور چهارم مذاکرات نشاندهنده فضای مثبت و سازندهای است؛ اساسا بر سر اصل غنیسازی هیچ مذاکرهای نداریم، مجلس در حال رصد و نظارت مذاکرات است
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: در محتوا مذاکره بر سر چارچوب و مبنا است. دو وجه اصلی در مورد اطمینان در خصوص تسلیحاتی نبودن برنامه هستهای ایران در مقابل لغو همه تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران وجود دارد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: در محتوا مذاکره بر سر چارچوب و مبنا است.
دو وجه اصلی در مورد اطمینان در خصوص تسلیحاتی نبودن برنامه هستهای ایران در مقابل لغو همه تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران وجود دارد.
کد خبر: 712995 | ۱۴۰۴/۰۲/۲۲ ۱۳:۰۸:۴۸
ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی درباره چهار دوره گفتوگوهای جدید بین ایران و آمریکا و ارزیابی مجلس و کمیسیون امنیت گفت: کلیات بحث شده است.
گزارشها نشاندهنده فضای مثبت و سازندهای است و تهدیدی وجود نداشته ظاهرا صحبتها محترمانه بوده و فضای کلی مذاکرات مثبت بوده است.
به گزارش ایلنا، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: در محتوا مذاکره بر سر چارچوب و مبنا است.
دو وجه اصلی در مورد اطمینان در خصوص تسلیحاتی نبودن برنامه هستهای ایران در مقابل لغو همه تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران وجود دارد.
وی در خصوص گمانهزنیها درباره غنیسازی هستهای ایران گفت: غنیسازی خط قرمز ماست.
توان دفاعی کشور خط قرمز ماست.
قدرت منطقهای هم خط قرمز ماست و اساسا بر سر اصل غنیسازی هیچ مذاکرهای نداریم.
رضایی درباره اینکه گفته میشود هرگونه توافقی بین ایران و آمریکا شکل بگیرد باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد، گفت: بله باید صد درصد به مجلس بیاید، زیرا طبق قانون اقدام راهبردی باید گزارشی ارائه شود که نشان دهد آنها تحریمها را به طور کامل لغو کردهاند؛ این گزارش هم باید برای بررسی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و کمیسیون انرژی مجلس بیاید تا بعد از بررسی در این کمیسیونها برای تصمیمگیری و بررسی به صحن مجلس هم ارائه شود.
سخنگوی کمیسیون امنیتملی و سیاست خارجی درباره اینکه هنگام توافق برجام مجلس نسبت به برخی از اقدامات تیم مذاکرهکننده وقت ایرداتی داشت آیا مجلس در این دور از مذاکرات ابتکار عملی برای جلوگیری از هر نوع اتفاقی را دارد، بیان کرد: مجلس در حال رصد و نظارت مذاکرات است.
مجلس بهویژه کمیسیون امنیت ملی حتماً نقش نظارتی خود را ایفا خواهد کرد.
وی با بیان این که تلاش این است که از تجربه برجام عبرت گرفته شود و اشتباهات و اشکالات برجام تکرار نشود، ادامه داد: فعلا ما هیچ توافقی نداریم که بخواهیم درباره آن ارزیابی داشته باشیم.
اگر هم توافقی شد، این توافق احتمالی به مجلس ارائه خواهد شد.
رضایی یادآور شد: طبق قانون اساسی، هرگونه تعهد و موافقتنامه با دولتهای خارجی باید به تصویب مجلس برسد.
آنچه که توافق شود در مجلس حتماً بررسی خواهد شد.