خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پورمحمدی: اگر کل جهیزیه و‌هزینه ازدواج جوانان را مجانی بدهیم بهتر از این است که وام ۴ درصد بدهیم و دستشان نرسد + ویدئو

اعتماد | همه | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 11:40
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در حوزه روستایی هم اگر ما مجانی خانه را بسازیم ارزان تر از این در می آید که وام ۴ درصدی به خانه روستایی بدهیم. مثلا جایگزین این روش این است که ما برویم به تولید کننده لوازم خانگی وام ۴ درصدی را بدهیم و او را مکلف کنیم که وسایل جهیزیه را تامین کنند تا به این طریق تولید هم جان بگیرد.
روستايي،خانه

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در حوزه روستایی هم اگر ما مجانی خانه را بسازیم ارزان تر از این در می آید که وام ۴ درصدی به خانه روستایی بدهیم.
کد خبر: 712978 | ۱۴۰۴/۰۲/۲۲ ۱۱:۳۳:۳۲
پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در حوزه روستایی هم اگر ما مجانی خانه را بسازیم ارزان تر از این در می آید که وام ۴ درصدی به خانه روستایی بدهیم.
مثلا جایگزین این روش این است که ما برویم به تولید کننده لوازم خانگی وام ۴ درصدی را بدهیم و او را مکلف کنیم که وسایل جهیزیه را تامین کنند تا به این طریق تولید هم جان بگیرد.