خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت‌های سپاه در خدمت زائران اربعین/استقرار بیمارستان سیار - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 11:30
جانشین فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان، گفت: امسال نیز همانند سال گذشته، تمام ظرفیت های سپاه جهت خدمت رسانی شایسته در خدمت زائران اربعین قرار می گیرد.
اربعين،زائران،كردستان،فرهنگي،ستاد،استان،سپاه،عنوان،اسكان،حسي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حسن عسکری پیش‌ از ظهر امروز در جلسه ستاد اربعین استان که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و ابراز خرسندی از اینکه کردستان میزبان زائران اربعین حسینی است، اظهار داشت: پیاده‌روی اربعین حسینی یکی از عمیق‌ترین حرکت‌های فرهنگی در راستای تقویت و ترویج مکتب و نهضت حسینی و وحدت ملی و همگرایی است.
وی با بیان اینکه پیاده‌روی اربعین موجب انسجام بیشتر جامعه اسلامی می‌شود، خواستار فراهم کردن زیرساخت‌های لازم این حرکت بزرگ شد و افزود: باید از فرصت میزبانی زائران در کردستان، به بهترین نحو استفاده شود.
جانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با اشاره به اینکه مرز باشماق مریوان به دلیل آب و هوای مساعد و مسیر مناسب و شدت گرما در سایر مرزهای کشور، با استقبال گسترده زوار اربعین حسینی مواجه خواهد شد، تصریح کرد: باید کمبود ناوگان حمل و نقل و کرایه بالا در آن سوی مرز برطرف شود تا زائران دغدغه‌ای نداشته باشند چراکه سال گذشته این مشکل وجود داشت.
وی با تأکید بر اینکه سپاه با بکارگیری تمام ظرفیت‌ها و امکانات در کنار ستاد اربعین است، گفت: زائرسراهای سپاه در سنندج و مریوان برای اسکان زائران در اختیار قرار خواهد گرفت کما اینکه سال گذشته نیز این ظرفیت پذیرای زائران بود.
عسکری از برپایی مواکب حسینی و به‌کارگیری شبکه خادمین شهدا در مرز باشماق خبر داد و عنوان کرد: سال گذشته نیروهای کادر درمان بیمارستان شهید قاضی برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران در مرز مستقر شدند و امسال نیز حضور خواهند داشت.
جانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان از پخت و پز روزانه 5 هزار پرس غذای گرم و ارائه به زائران خبر داد و عنوان کرد: حمایت از گروه‌های مردمی به شکل محله محور و اعزام اتوبوس‌های شرکت زیر نظر سپاه از دیگر خدماتی است که سپاه برای خدمت‌رسانی هر چه بهتر به زائران در مرز باشماق مریوان انجام خواهد داد.
اهدای زمین 12 میلیارد تومان برای احداث موکب
عبدالحسین یوسفی، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات و کمیته اسکان و پذیرایی ستاد اربعین کردستان نیز در این جلسه به ارائه گزارشی پرداخت و با اشاره به اینکه سال گذشته 127 هزار نفر از زائران اربعین در مواکب استان اسکان داده شدند، گفت: از این تعداد 71 هزار مرد و 56 هزار زن بودند.
همچنین در مواکب سطح استان و عراق خدماتی همچون شربت، آب، وعده‌های غذایی و میان وعده به زائران ارائه می‌شد.
وی گفت: ستاد بازسازی و توسعه عتبات که در قالب کمیته اسکان و تغذیه ستاد مرکزی اربعین فعالیت دارد، امسال نیز برای موکب‌های اربعین و خدمت‌رسانی به زائران اعلام آمادگی کرده است.
مسئول کمیته اسکان و پذیرایی ستاد اربعین کردستان با اشاره به اهمیت حضور استان‌های معین در اربعین سال گذشته، حضور استان گیلان و برپایی موکب از سوی آستانه اشرفیه و همدان را رضایت‌بخش دانست و خواستار ساماندهی بهتر موکب‌های استان با توجه به قطعی برق امسال و لزوم استقرار سیستم سرمایشی و نیروهای بهداشتی و اطفای حریق شد.
وی با اشاره به تردد زائران آذربایجان غربی، شرقی و اردبیل از مسیر سقز، تصریح کرد: از ظرفیت موکب این شهرستان به عنوان معین استفاده و تقویت شود.
استان‌های همدان و زنجان نیز به ترتیب به عنوان معین برای کردستان و اقلیم کردستان معرفی شدند.
یوسفی از اهدای زمین به ارزش 12 میلیارد تومان توسط اهالی روستای کروندان در مسیر ورودی قروه برای احداث موکب خبر داد و خواستار در نظر گرفتن بودجه‌های زیرساختی برای احداث موکب‌های دائمی به منظور کاهش هزینه‌های اجاره داربست و تجهیزات شد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کردستان از معافیت مالیاتی برای موکب‌داران خبر داد و افزود: موکب‌ها برای دریافت کمک‌های مردمی حساب بانکی باز کرده و از این مزایا بهره‌مند شوند.
تشریح برنامه‌های فرهنگی در اربعین امسال
عیسی فلاحی، معاون فرهنگی اداره کل ارشاد استان کردستان نیز در این جلسه از آمادگی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در اربعین امسال خبر داد و از عدم حضور فعال اعضای کمیته فرهنگی در جلسات و همکاری لازم انتقاد کرد.
وی تهیه کاتالوگ راهنمای مسیر باشماق تا کربلا، تولید بروشورهایی با محتوای فرهنگی و ارادت هنرمندان استان به حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، برنامه‌ریزی برای برپایی موکب‌های فرهنگی و هنری و موکب‌های دانش‌آموزی و کودک را از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده امسال عنوان کرد.
معاون فرهنگی اداره کل ارشاد استان کردستان خواستار همکاری رسانه‌ها و فضای مجازی در تبلیغ و اطلاع‌رسانی مراسم اربعین شد و عنوان کرد: امیدواریم با همکاری و مشارکت بیشتر اعضا و دستگاه‌های فرهنگی استان، بتوانیم خدمات فرهنگی شایسته‌ به زائران اربعین ارائه دهیم.
به گزارش تسنیم، در پایان این جلسه حکم رؤسای کمیته‌های ستاد اربعین کردستان ابلاغ شد.
انتهای پیام/481/