ضرورت تأسیس سازمانی ملی برای ساماندهی امور خیر و احسان
رئیس مجمع خیرین با اشاره به اینکه بیش از ۴۲۸ شعبه مدرسهسازی توسط خیرین در سراسر کشور تأسیس شده است، گفت: تأسیس سازمانی ملی برای ساماندهی امور خیر و احسان ضرورت دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، نشست مشترک مجمع خیرین کشور و جمعی از نمایندگان خانه ملت در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد.
در ابتدای این نشست، حبیبالله بور بور، رئیس مجمع خیرین کشور، با بیان اینکه، قیام امام عزیز، معمار بزرگ انقلاب اسلامی و وجود ولایت، عامل ثبات و اقتدار نظام جمهوری اسلامی است، اظهار داشت: اگرچه با چالشهایی چون نفاق، انحراف و بیبرنامگی روبهرو هستیم، اما وجود ولایت فقیه نظام را مستحکم و باثبات نگاه داشته است.
وی با خیرمقدم به نمایندگان مجلس، اعضای هیئت امنای مجمع، شورای مرکزی و مدیران عامل برخی از استانها، گفت: ما تلاش کردهایم بدون ذکر نام افراد از همه تشکر کنیم تا حقی از کسی ضایع نشود.
رئیس مجمع خیرین کشور با اشاره به ضرورت شناساندن خیرین به جامعه، افزود: ۲۵ سال پیش رهبر معظم انقلاب در جلسهای خصوصی بر لزوم معرفی خیرین تأکید کردند.
از آن زمان کوشیدیم نیکوکاران را به جامعه معرفی کنیم؛ اقدامی که به گسترش فرهنگ کار خیر انجامید.
بور بور، با ذکر خاطرهای از برنامهای رسانهای با همراهی هنرمندان و خیرین اظهار داشت: در این برنامه، با دو اتوبوس از خیرین و هنرمندان عازم رامسر شدیم و مسیر رفت و برگشت با همکاری صداوسیما پوشش داده شد که در معرفی نقش خیرین بسیار مؤثر بود.
رئیس مجمع خیرین ادامه داد: بیش از ۴۲۸ شعبه مدرسهسازی در سراسر کشور تأسیس شده و سپس به ایجاد ۸ مجمع خیرین اقدام کردیم.
وی افزود: این دانشگاهها هم در حوزه پژوهشهای اجتماعی و هم در اعطای دکترای افتخاری به خیرین شاخص همکاری دارند.
هماکنون حدود ۵۰ عضو فعال در مجمع داریم و در همین جلسه شش بنیاد خیریه دیگر نیز برای عضویت اعلام آمادگی کردند.
بور بور با اشاره به اقدامات این نهاد در بحرانهایی چون زلزله، کرونا، جنگ لبنان و بحران اخیر غزه گفت: در بحران غزه، بیش از صد میلیارد تومان کمک جمعآوری شد.
ما نهاد دولتی نیستیم و تفاهمنامهای با هلال احمر برای همکاری در بحرانها داریم.
وی ادامه داد: مجمع تاکنون بیش از ۱۳۵۶ جلسه و ۱۶۰۰ مصوبه داشتیم و در زمینههای مختلف از جمله سالمندی در جامعه، ورود کرده است.
پیشبینی میشود تا ۲۰ سال آینده جمعیت سالمندان به ۳۰ میلیون نفر برسد و باید از امروز برای آن برنامهریزی کرد.
رئیس مجمع خیرین افزود: موضوع سالمندی با پیشنهاد مجمع در شورای اجتماعی دولت مطرح شد و با همکاری دولت و مجلس در قالب برنامه هفتم توسعه به تصویب رسید.
وی با اشاره به پیگیری تأسیس سازمانی ملی برای ساماندهی امور خیر و احسان اظهار داشت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی، پیشنویس تشکیل سازمانی با عنوان سازمان خیر و احسان مورد بررسی قرار گرفته که مشابه سازمان نظام مهندسی، امور نهادهای مردمی را سامان خواهد داد.
بور بور در پایان تأکید کرد: این سازمان میتواند امور مردمی را بدون تحمیل بار مالی بر دولت مدیریت کند.
انتظار داریم نمایندگان مجلس با همراهی خود مسیر تصویب این قانون را هموار کنند تا ساختار مردمی کمکرسانی تقویت شود.