خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دعوت از 150 کشور برای شرکت در نشست امنیتی مسکو

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 10:53
نمایندگان بیش از 150 کشور و بیش از 20 سازمان بین المللی برای شرکت در سیزدهمین نشست بین المللی نمایندگان عالی رتبه مسئول در مسائل امنیتی در مسکو دعوت شده اند تا درباره تقویت همکاری ها در حوزه امنیت گفتگو کنند.
امنيت،مسكو،امنيتي،روسيه،سازمان،150،كنفرانس،همكاري،برگزار

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، دفتر مطبوعاتی شورای امنیت روسیه اعلام کرد که نمایندگان بیش از 150 کشور و بیش از 20 سازمان بین‌المللی برای شرکت در سیزدهمین نشست بین‌المللی نمایندگان عالی‌رتبه مسئول در مسائل امنیتی که در مسکو برگزار خواهد شد، دعوت شده‌اند.
در این بیانیه آمده است: «سیزدهمین دور از رایزنی‌های بین‌المللی مقامات عالی‌رتبه امنیتی کشورها و سازمان‌های فعال در این زمینه از تاریخ 27 تا 29 ماه مه 2025، به ریاست سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت فدراسیون روسیه در مسکو برگزار خواهد شد.»
بر اساس توضیحات ارائه‌ شده، برای مشارکت در این نشست، دعوت‌نامه‌هایی به بیش از 150 کشور از مناطق جنوب و شرق جهانی، همچنین به اعضای جامعه کشورهای مستقل مشترک‌المنافع، سازمان پیمان امنیت جمعی، اتحادیه اقتصادی اوراسیا و سازمان همکاری شانگهای ارسال شده است.
افزون بر این، رؤسای بیش از 20 سازمان بین‌المللی نیز به این رویداد دعوت شده‌اند.
دبیر شورای امنیت روسیه پیش از این اعلام کرده بود که بیش از 150 کشور در این کنفرانس امنیتی مسکو شرکت خواهند کرد.
به گفته شویگو، شرکت‌کنندگان، راهکارهای تقویت همکاری با کشورهای اکثریت جهانی در حوزه امنیت را بررسی خواهند کرد.
همچنین در این کنفرانس نمونه‌هایی از تسلیحات و تجهیزات نظامی پیشرفته روسیه به نمایش گذاشته می‌شود و دستاوردهایی در حوزه امنیت اطلاعات به میهمانان معرفی خواهند شد.
کنفرانس امنیتی در مسکو از سال 2010 به‌صورت سالانه برگزار می‌شود و یکی از بسترهای مهم بین‌المللی برای تبادل نظر درباره تمامی موضوعات مرتبط با امنیت جهانی و راهکارهای تقویت همکاری میان کشورهای شریک در مبارزه با تروریسم بین‌المللی، افراط‌گرایی، جنایت سازمان‌یافته فراملی، قاچاق غیرقانونی مواد مخدر و همچنین تهدیدات و چالش‌های نوظهور به شمار می‌رود.
انتهای پیام/