خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خلیج فارس مواج و متلاطم پیش بینی می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 10:47
بوشهر- کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت:خلیج فارس با وزش باد نسبتاً شدید از بعد از ظهر امروز و تداوم وزش آن طی روز سه شنبه مواج و متلاطم پیش بینی می‌شود.
استان،وزش،شمالي،مركزي،فراساحل،هواشناسي

طلیعه محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که از بعد از ظهر امروز با وزش باد نسبتاً شدید جنوبی در فراساحل استان و تداوم وزش آن طی روز سه شنبه در سواحل و فراساحل شمالی و مرکزی، خلیج فارس مواج و متلاطم پیش بینی می‌شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: وضعیت جوی و دریایی استان طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در اغلب ساعات آرام است اما در روزهای جمعه و شنبه با وزش بادهای نسبتاً شدید شمالی، سواحل استان مجدداً متلاطم خواهد بود.
وی گفت: آسمان استان بوشهر در ساعت‌های آینده صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد، فردا در برخی نقاط مرکزی و جنوبی مه صبحگاهی و در مناطق شمالی با احتمال گرد و غبار پیش بینی می‌شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر یادآور شد: جهت وزش باد غالباً جنوب شرقی تا جنوب غربی با سرعت ۸ تا ۳۲ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت و از امشب در نواحی شمالی و مرکزی ۱۲ تا ۴۴ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
وی تصریح کرد: ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ گاهی تا ۱۲۰ سانتی متر و در فراساحل ۹۰ تا ۱۵۰ سانتی متر و از امشب در سواحل شمالی و مرکزی ۶۰ تا ۱۲۰ گاهی ۱۵۰ سانتی متر پیش ینی می‌شود.