200 طرح اقتصادی راکد در چهارمحال و بختیاری وجود دارد
معاون امور هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری، گفت: تعداد 200 طرح راکد در استان وجود دارد که بالغ بر 90 همت سرمایه گذاری لازم دارد که این طرح ها در بخش های صنعت، کشاورزی و گردشگری است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ملک محمدقربانپور امروزدر نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه، اظهار داشت: آینه تمام نمای ما اسناد بالا دستی و قانون برنامه توسعه هفتم و بدنه اجتماعی استان و مردم است، ما نمیتوانیم تمام مشکلات اقتصادی استان را در مقطع زمانی کوتاه حل کنیم و اولین موضوع ما در حل مشکلات بهرهوری از منابع انسانی، سرمایه و تاکید بر ظرفیتهای بلااستفاده است.
معاون امور هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری، گفت: تعداد 200 طرح راکد در استان وجود دارد که بالغ بر 90 همت سرمایهگذاری لازم دارد که این طرحها در بخشهای صنعت، کشاورزی و گردشگری است.
وی عنوان کرد: راهبرد ما داشتن پیوست سرمایهگذاری است که بتوانیم از زیرساختها به خوبی استفاده کنیم سرمایهگذاری برای تولید فقط در بخش سختافزاری نیست و به نیروی انسانی، سرمایه گذاری و موضوعات دیگر هم میرسد.
قربانپور گفت: بحث انرژی مهمترین معضل کشور است و یکی از راهبردهای اولیه ما بحث انرژیهای تجدیدپذیر است که باید در این زمینه تلاش کرد و باید صرفهجویی در مصرف انرژیهای موجود هم داشته باشیم.
تاکنون 212 مگاوات مجوز برای انرژی تجدیدپذیر صادر و 600 مگاوات هم در دستور کار قرار دارد.
معاون امور هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری، گفت: از سال 1395 و 1396 بحث بیکارترین استان برای چهارمحال و بختیاری مطرح بوده، اما این چنین نیست و نرخ بیکاری استان 8.6 است که نرخ بیکاری کشور 7.6 است و جمعیت جوان جویای کار ما 43.1 است و این عدد در کشور 41 است این یعنی در این زمینهها در استان کار شده است.
وی بیان کرد: ما نمیتوانیم همزمان همه پروژههای استان را در اولویت قرار دهیم، اما پروژههای مختلف اولویتدار در شهرستانهای مختلف را برای سرمایهگذاری مشخص کردیم.
قربانپور بیان کرد: صنایع مادر در استان وقتی میتواند سودآور باشد که علاوه بر تولید ثروت توزیع آن را هم داشته باشد ما براساس اسناد بالا دستی کار میکنیم و تاکیدمان بر اقتصاد غیرمتمرکز و ترکیبی است بحث مهارت بویژه در کشاورزی اولویت ماست که راهبری و اقدام میشود.
معاون امور هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری، گفت: تسهیلات ازدواج و جوانی جمعیت برای استان 2764.4 میلیارد تومان بود که 3980 میلیارد تومان تسهیلات جذب شد.
وی عنوان کرد: در بخش تسهیلات قرضالحسنه و مشاغل خرد در قالب تبصره 2 از حدود 2500 میلیارد تومان 1500 میلیارد تومان جذب شد که ابلاغ آن از دیماه بود و فرصت کمی داشتیم و در تلاش برای جذب هستیم.برای طرحهای بزرگ هم اوراق و سپرده خاص وجود دارد و در حوزه تسهیلات ارزی مشکل خاصی وجود ندارد.
قربانپور گفت: حفظ اشتغال، تقویت و بهکارگیری نیرو، تکمیل طرحهای نیمهتمام، تسهیلات تکلیفی و تسهیلگری دولت جز برنامههای ماست و شاکله آن مهارت و زنجیرهسازی است و در مردمی کردن اقتصاد دست یاری به سوی رسانه دراز میکنیم.
انتهای پیام/7540/