خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای پروژه‌های بزرگ شهری با روحیه همدلی مردم و کار جهادی

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 10:18
شهردار منطقه ۶ تهران گفت: پروژه‌های بزرگی مانند افتتاح ۶ ایستگاه مترو و اجرای مراسمات گسترده، تنها با روحیه همدلی مردم و کار جهادی ممکن شده است.
منطقه،عشق،شهردار،امام،تهران،جهادي،جشن

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمرتضی روحانی شهردار منطقه ۶ تهران، برگزاری «جشن ایران امام رضا (ع)» را جلوه‌ای درخشان از عشق مردم به امام هشتم توصیف کرد و بیان داشت: در سایه‌سار گنبد طلایی آقا، منطقه شش، قصه‌ای دیگر نوشت؛ قصه‌ای از شب‌بیداری‌های بی‌توقع، از همدلی‌هایی که پروژه‌های عظیم را محقق کرد، و از عشقی که خیابان‌های پایتخت را به سرود «یا علی‌بن‌موسی الرضا» آمیخت.
شهردار منطقه ۶ اضافه کرد: این جشن، روایتگر همت بلند و تلاش جهادی خانواده شهرداری منطقه ۶ است؛ از هفته‌ها پیش، جلسات فشرده هماهنگی آغاز شد و در روزهای پایانی، همکاران ما تا نیمه‌شب با عشق خدمت کردند.
وی در ادامه با اشاره به چالش‌های منحصربه‌فرد مدیریت در منطقه ۶ تهران ترکیبی از بافت اداری، تجاری و مسکونی و کانون رویدادهای فرهنگی تاکید کرد: پروژه‌های بزرگی مانند افتتاح ۶ ایستگاه مترو و اجرای مراسمات گسترده، تنها با روحیه همدلی و کار جهادی ممکن شد.
شهردار منطقه ۶ تهران در پایان با قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه همکارانش گفت: هر موفقیتی در این منطقه، ثمره تلاش و از خودگذشتگی تیم ماست؛ اینجا، عشق به خدمت و عشق به امام رضا (ع)، راه‌ها را می‌گشاید.