خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آذربایجان شرقی استانی فعال و پیشتاز است

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 10:12
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور امروز در بدو ورود به فرودگاه تبریز با بیان اینکه هدف از سفر، دیدار با مردم آذربایجان شرقی و تشکر از همکاران خوبمان است، گفت: این استان از جنبه های مختلف استان فعال و پیشتازی است.
استان،عارف،تبريز،آذربايجان،شرقي،جمهور

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور امروز در بدو ورود به فرودگاه تبریز با بیان اینکه هدف از سفر، دیدار با مردم آذربایجان شرقی و تشکر از همکاران خوبمان است، گفت: این استان از جنبه‌های مختلف استان فعال و پیشتازی است.
وی افزود: بررسی مسائل استان در نشست شورای اداری و دیدار با نخبگان و فعالان اجتماعی و فرهنگی از دیگر برنامه‌های سفر به آذربایجان شرقی است.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: یکی از اولویت‌های مهم کشور آب و آبرسانی است و یک طرح مهم تامین آب شرب از سرشاخه‌های ارس در آذربایجان شرقی در دست اجرا است.
عارف گفت: امیدواریم هر چه سریع‌تر آب شرب تبریز و شهرستان‌های مسیر را از ارس تامین کنیم.
وی افزود: بحث دریاچه ارومیه را داریم که در مذاکرات‌مان بررسی خواهد شد و از محل انتقال تصفیه پساب فاضلاب کمک می‌گیریم.
معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: دیداری نیز با خانواده شهید آیت‌الله آل‌هاشم خواهیم داشت.
عارف در پایان گفت: صنایع تبدیلی کشاورزی از اولویت‌های ماست؛ به فرآورده‌های کشاورزی خیلی توجه نشده که امیدواریم طرح‌های خوبی در این زمینه اجرا و ضمن اشتغال‌زایی از محصولات خوب باغی و کشاورزی استان استفاده شود.
انتهای پیام/