تفاهمنامه احیای بازار تاریخی اراک باید احیا شود! - تسنیم
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی گفت: گویی اجماع متولیان امر در انعقاد تفاهم نامه و شیوه نامه احیای بازار تاریخی اراک، تنها برای چند روز دغدغه متولیان امر بود و اکنون باید در انتظار احیای خود این تفاهم نامه بود.

محسن خیرمند، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به موضوع بازار تاریخی اراک گفت: در بهبود و نگهداشت بازار تاریخی اراک دستگاه های زیادی مسئول هستند و هر کدام به فراخور مالکیت یا ماموریت های ذاتی خود تکالیفی دارند که بی نظمی در ایفای این تعهدات، ضرورت انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک را ایجاب نمود اما گویی عمل به این تفاهمنامه خود نیاز به انعقاد تفاهمنامه ای دیگر دارد!
وی بیان کرد: باید پذیرفت که قدمت بازار تاریخی اراک و اهمیت حفظ این بنای ارزشمند تاریخی به نحوی است که یک مدیر با حداقل مسئولیتپذیری هم می تواند آن را درک کند اما گویی برخی از متولیان امر، بی اعتنایی را بیشتر می پسندند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی تصریح کرد: برای چندمین مرتبه می گوییم که علاج مشکلات بازار تاریخی اراک در اجماع تصمیمگیری ها و اولویت بندی اقدامات صورت می گیرد که به این منظور کارگروهی با حضور دستگاه های مسئول تشکیل می گردد که دبیرخانه آن در فرمانداری شهرستان اراک مستقر است.
وی ادامه داد: شهرداری بافت تاریخی اراک، عملکرد مبهمی را پیرامون وظایفش در خصوص بازار تاریخی این شهر دارد و گاهی مشاهده شده است که به جای خدمترسانی در بخش های عمومی بازار، به واحدهای تجاری شخصی خدمت می کند که جای تعجب بسیار است که مدیر این مجموعه واقف به حدود مسئولیت ها نیست.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی خاطرنشان کرد: بازار تاریخی هویت این شهر و سرمایه آیندگان این شهر و کشور بوده و هرگونه اجحاف متولیان در نگهداری آن، ستمی بزرگ و غیرقابل گذشت است.
انتهای پیام/711/