خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگاهی به کاهش بودجه‌ کشورها برای ارتقای حقوق بشر بین‌المللی

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 01:23
كاهش،بودجه،حقوق،قاچاق،بشر،مبارزه،اجباري،استراليا،مدرن،حمايت، ...

به گزارش مشرق،کانال تلگرامی مطالعات حقوق بشر در مطلبی به موضوع کاهش بودجه‌ کشورها برای ارتقای حقوق بشر بین‌المللی پرداخت:
سازمان Walk Free که نهادی حقوق بشری و فعال در عرصه مقابله با اشکال نوین برده‌داری، کار اجباری و همچنین مبارزه با قاچاق انسان در سطح بین‌الملل است، اخیرا گزارشی منتشر نموده و در آن با اشاره به کاهش بودجه‌های مصوب پیرامون برنامه‌های فرامرزی حقوق بشری در تعدادی از دولت‌ها، نسبت به اثرات منفی آن بر حمایت و ارتقای حقوق بشر هشدار داده است.
برخی از نکات مهم در این گزارش به شرح زیر است:
دولت‌های جهان در حال کاهش تعهدات خود به حفاظت از حقوق بشر هستند.
مهم‌ترین نمودهای این ادعا:
ایالات متحده:
- پایان ۶۹ ابتکار بین‌المللی برای مبارزه با کار کودکان، کار اجباری و قاچاق انسان با حذف بیش از ۵۰۰میلیون دلار کمک مالی.
بریتانیا:
- کاهش بودجه کمک خارجی از ۰.۵% به ۰.۳% درآمد ملی ناخالص تا سال ۲۰۲۷ برای تأمین هزینه‌های دفاعی.
- این کاهش، حدود ۶ میلیارد پوند، نگرانی‌هایی درباره تأثیر آن بر برنامه‌های توسعه جهانی و بشردوستانه، از جمله مبارزه با برده‌داری مدرن و قاچاق انسان ایجاد کرده است.
- کارشناسان هشدار می‌دهند که کاهش بودجه، برنامه‌های ضروری حمایت از بازماندگان و تقویت حفاظت در برابر استثمار را محدود می‌کند.
استرالیا:
- بودجه کمک خارجی در سال‌های اخیر ثابت بوده، اما پیش‌بینی‌ها از کاهش احتمالی حکایت دارند.
- مرکز سیاست توسعه دانشگاه ملی استرالیا تخمین می‌زند که اهداکنندگان سنتی OECD، از جمله استرالیا، تا سال ۲۰۲۷ حداقل ۲۵% از کمک‌های خود را کاهش دهند.
- بودجه داخلی برای مبارزه با برده‌داری مدرن کاهش یافته؛ بودجه فدرال ۲۰۲۵ تنها ۱ میلیون دلار استرالیا برای برنامه‌های اجتماعی برده‌داری مدرن اختصاص داده است.
- این رقم نسبت به سال ۲۰۲۴ که ۲.۵ میلیون دلار برای بازرسی زنجیره تأمین و رویه‌های تدارکاتی دولت تخصیص یافته بود، کاهش یافته است.
- کاهش کمک‌ها می‌تواند تلاش‌های منطقه‌ای ضد قاچاق، به‌ویژه در اقیانوسیه و آسیای جنوب شرقی، را تضعیف کند.
برزیل:
- دولت برزیل در سال ۲۰۲۴، ۸۶۰ میلیون دلار از هزینه‌ها را برای حفظ هدف کسری اولیه خود مسدود کرد.
- این انجماد احتمالاً بر برنامه‌های اجتماعی و بازرسی‌های کار تأثیر می‌گذارد و تلاش‌ها برای مبارزه با کار اجباری را تضعیف می‌کند.
- برزیل در ابتکارات ضد برده‌داری پیشرو بوده، اما کارشناسان هشدار می‌دهند که کمبود بودجه می‌تواند پیشرفت را معکوس کند، به‌ویژه در صنایعی مانند کشاورزی و معدن که کار اجباری همچنان مشکلی جدی است.
آلمان:
- کاهش قابل‌توجه بودجه توسعه بین‌المللی آلمان با کاهش ۲ میلیارد یورویی در سال ۲۰۲۴.
- این کاهش بر برنامه‌های حمایت از حفاظت از حقوق بشر و ابتکارات ضد قاچاق در مناطقی مانند آفریقا و آسیای جنوبی تأثیر می‌گذارد.
- آلمان نقش کلیدی در حمایت از حقوق کار جهانی داشته و کاهش بودجه می‌تواند پیشرفت در اجرای قوانین دقت لازم در زنجیره تأمین برای جلوگیری از برده‌داری مدرن را مختل کند.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.